Cavitq11 24 Mar 2023 #2,123 Eski toksik imajını bırakıp,daha objektif,ılımlı bir üye haline geldi. Luffyci de olabilir belki yakında xd
Eski toksik imajını bırakıp,daha objektif,ılımlı bir üye haline geldi. Luffyci de olabilir belki yakında xd
Kaizoku Gari 24 Mar 2023 #2,124 Beni dinleyip şu Doflamingo hıyarını da bıraksa başka sorununu görmedim iyi adam
Kuroashi no Sanji 24 Mar 2023 #2,129 Banner'ı Denizci... Profil fotoğrafı kaçakçı. Nick'i ise düşündürücü. Ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılıyor. @Büyük Komutan Sakazuki Hayatta sana kız mı yok be! Hiç sevgili tecrübesi edinmemiş. Paso flört aşamasında kalmış ben olabilirdin. @Vintage Culture
Banner'ı Denizci... Profil fotoğrafı kaçakçı. Nick'i ise düşündürücü. Ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılıyor. @Büyük Komutan Sakazuki Hayatta sana kız mı yok be! Hiç sevgili tecrübesi edinmemiş. Paso flört aşamasında kalmış ben olabilirdin. @Vintage Culture
Sakata Gintoki 24 Mar 2023 #2,130 Mersin'e gidersem buluşmak istediğim üye. @Kuroashi no Sanji Forumda FRP işlerinden en fazla üyesi herhalde.
Mersin'e gidersem buluşmak istediğim üye. @Kuroashi no Sanji Forumda FRP işlerinden en fazla üyesi herhalde.