ch3rlo 24 Mar 2023 #2,111 Dark Zone'a girmeye korkan bir light zone oyuncusu, pvp'den anlamaz. Onla lol oyanaynlar dikkat etsin yani.
Dark Zone'a girmeye korkan bir light zone oyuncusu, pvp'den anlamaz. Onla lol oyanaynlar dikkat etsin yani.
RedTeroR 24 Mar 2023 #2,112 @kekomancer = Satış nedir nasıl yapılır, bize öğreten üye @ch3rlo bazı insanların korkabileceğini anlayamayan üye
@kekomancer = Satış nedir nasıl yapılır, bize öğreten üye @ch3rlo bazı insanların korkabileceğini anlayamayan üye
Kuroashi no Sanji 24 Mar 2023 #2,116 Hattori Zenzou seven adamdan kötülük gelmez. Lakin basuru olabilir. Çok da şey etmemek de lazım.
Skywalker 24 Mar 2023 #2,117 @Onur Nicki tutturma peşinde. İnanıyorum ki bir gün aradığı nicki tutturacak. @Kuroashi no Sanji avatarı beni çok güldürüyor
@Onur Nicki tutturma peşinde. İnanıyorum ki bir gün aradığı nicki tutturacak. @Kuroashi no Sanji avatarı beni çok güldürüyor
kuroashi.no.sanji1993 24 Mar 2023 #2,120 Akiyacchi dedi ki: Avatarı efsane. Genişletmek için tıkla ... Yeni üyelerden. Pek bir fikrim yok.