Shakan 22 Şub 2022 #8,433 Girdiği ortama renk katıyor, her yerde datte gibisi olsa ortalıkta sıkılan insan kalmaz.
II. Invictus 22 Şub 2022 #8,434 Fotosunu görmüştüm sevimli çocuk.Gönlüne göre olsun. @Tiksav Lee yine tutturamadın
Tiksav Lee 22 Şub 2022 #8,435 @Shakan Çok muhabbetim olmasa da çok seviyorum insanın kanı kolay kaynıyor kendisine @II. Invictus Benim Kid'i yalnız savunmama dayanamamış :d
@Shakan Çok muhabbetim olmasa da çok seviyorum insanın kanı kolay kaynıyor kendisine @II. Invictus Benim Kid'i yalnız savunmama dayanamamış :d
Mcgill 22 Şub 2022 #8,436 Yılmaz duruşuyla kendisini takdir ediyorum Kid bile kendisini böyle savunamaz.
elisa 22 Şub 2022 #8,437 Düşüncelerine genelde katıldığım üye. Hatta asla yanıldığını görmedim. Kendisini severim, sayarım. Baba adamdır.
Düşüncelerine genelde katıldığım üye. Hatta asla yanıldığını görmedim. Kendisini severim, sayarım. Baba adamdır.
Kuroashi no Sanji 22 Şub 2022 #8,438 Güzel müzik zevki var. Forumdaki en geniş müzik listesine sahip kardeşimiz.