Alcatraz 22 Şub 2022 #8,411 Yalancı üye, aynı lafları kaç kişiye kullandı. Kendisini çok severim Son düzenleme: 22 Şub 2022
Onur 22 Şub 2022 #8,412 Zaman zaman çok sevdiğim, ara ara da çok gıcık olduğum bir üye kendisi. Ama iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Zaman zaman çok sevdiğim, ara ara da çok gıcık olduğum bir üye kendisi. Ama iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
Tiksav Lee 22 Şub 2022 #8,413 İlk başta tanımıyorum demiştim ama Karasuymuş.. nick değiştirince farkedemedim, bizim lobiden isitifasını mı verdi yoksa ?
İlk başta tanımıyorum demiştim ama Karasuymuş.. nick değiştirince farkedemedim, bizim lobiden isitifasını mı verdi yoksa ?
Dattebayo..! 22 Şub 2022 #8,415 Millet her limanda bir sevdicek yapar o da mesleki deformasyondan ötürü. Bu her pazartesi bir tane yapıyor tamamen keyfine
Millet her limanda bir sevdicek yapar o da mesleki deformasyondan ötürü. Bu her pazartesi bir tane yapıyor tamamen keyfine
Millennium Wizard 22 Şub 2022 #8,416 Bir kere ben ve Reiper ile ilgili bir manga mesajı atmıştı bak unutmamışım bleach-toriko falan ağır gülmüştüm hakkını veriyorum.
Bir kere ben ve Reiper ile ilgili bir manga mesajı atmıştı bak unutmamışım bleach-toriko falan ağır gülmüştüm hakkını veriyorum.
Millennium Wizard 22 Şub 2022 #8,418 Zırtapoz dedi ki: Forumdaki 4 yonkou'dan biri. Bigmom olabilir. Genişletmek için tıkla ... Övdün mü gömdün mü şimdi anlayamadım.
Zırtapoz dedi ki: Forumdaki 4 yonkou'dan biri. Bigmom olabilir. Genişletmek için tıkla ... Övdün mü gömdün mü şimdi anlayamadım.
XECX 22 Şub 2022 #8,419 Forumun en eskilerinden, sarsılmaz bir Dof fanı, ayrıca geçmiş yıllarda özellikle Bleach için yazmış olduğu yazıları severek takip ederdim.
Forumun en eskilerinden, sarsılmaz bir Dof fanı, ayrıca geçmiş yıllarda özellikle Bleach için yazmış olduğu yazıları severek takip ederdim.
Kuroashi no Sanji 22 Şub 2022 #8,420 7 mesaj ve 20 tepkime puanı... Ama eskilerden... Kim ola ki acaba ? Neyse çok sevdiğim bir arkadaşım. En son Niğde'nin sahilinde kımız içmiştik. İyi hasbihal edinmiştik.
7 mesaj ve 20 tepkime puanı... Ama eskilerden... Kim ola ki acaba ? Neyse çok sevdiğim bir arkadaşım. En son Niğde'nin sahilinde kımız içmiştik. İyi hasbihal edinmiştik.