Kaizoku Gari 4 Eki 2021 #7,533 Sakata Gintoki dedi ki: Foruma ilk geldiğimde avatarı şuan Whatsapp profil fotoğrafım. Genişletmek için tıkla ... Yayın hayatı kısa sürdü halbuki bir ara konuk olarak katılacaktım
Sakata Gintoki dedi ki: Foruma ilk geldiğimde avatarı şuan Whatsapp profil fotoğrafım. Genişletmek için tıkla ... Yayın hayatı kısa sürdü halbuki bir ara konuk olarak katılacaktım
Kaizoku Gari 4 Eki 2021 #7,535 Ne fanı olduğu önemli değil. Abartanlardan. Paragraf efendisi sırf paragraf sevmediğim için kaçtığım bir arkadaş
Ne fanı olduğu önemli değil. Abartanlardan. Paragraf efendisi sırf paragraf sevmediğim için kaçtığım bir arkadaş
Luffy's Meat 4 Eki 2021 #7,536 Kuroko kardeşimizin fav karakteri olduğunu düşünmekle birlikte kafa biridir(yorumlarda okuduğum kadarıyla)
Kuroko kardeşimizin fav karakteri olduğunu düşünmekle birlikte kafa biridir(yorumlarda okuduğum kadarıyla)
sir.zero 4 Eki 2021 #7,540 Vintage Culture dedi ki: Bana DCden yazmıstı cevap verdim ama o donmedi... Genişletmek için tıkla ... Geri dönülmeyen çocuk.
Vintage Culture dedi ki: Bana DCden yazmıstı cevap verdim ama o donmedi... Genişletmek için tıkla ... Geri dönülmeyen çocuk.