Silinmiş Üye 4 Eki 2021 #7,522 Bilimsiz, suratsız herif. Anca imrendiğin karakterlere laf yap meh. Yakışıklıymış bi de kara çocuk Ferhat :/
Bilimsiz, suratsız herif. Anca imrendiğin karakterlere laf yap meh. Yakışıklıymış bi de kara çocuk Ferhat :/
Cavitq11 4 Eki 2021 #7,525 @Gutts Boş yorum yazmaz,öyle diyeyim kısaca. @Roo Adamın dibi,yemekçi avatarcı abimiz.
Roo 4 Eki 2021 #7,526 Dressrosa'dan mı uçtun da geldin helikopter çocuğu kurtarmak için? mübarek diyesim geldi ve dedim
Mercury 4 Eki 2021 #7,527 Nicki çok havalı duruyor, oysa çok düz. Garip... Edit: Ayrıca her koyduğu avatarı beğeniyorum. Nasıl bir arşivi varsa artık? :d
Nicki çok havalı duruyor, oysa çok düz. Garip... Edit: Ayrıca her koyduğu avatarı beğeniyorum. Nasıl bir arşivi varsa artık? :d
Gutts 4 Eki 2021 #7,528 Son zamanlarda One Piece'e dair eleştirel bakışın merkezi, bu muydu yonkou dedirten Big Mom'ın fanı olan, ama buna rağmen garip biçimde hater saflarında yer almaya devam eden üye. Naruto sevgisiyle de şaşırtmıştır ayrıca.
Son zamanlarda One Piece'e dair eleştirel bakışın merkezi, bu muydu yonkou dedirten Big Mom'ın fanı olan, ama buna rağmen garip biçimde hater saflarında yer almaya devam eden üye. Naruto sevgisiyle de şaşırtmıştır ayrıca.
sir.zero 4 Eki 2021 #7,529 OP sevdasının final ne kadar kötü olursa olsun bitmeyeceğini düşündüğüm şahıs olur kendisi.