amaneden 2 Tem 2021 #6,053 Eski meslektaşım. Geçmiş işi geçmiş işime benzerdi. Artık o farklı bir işte, ben daimi işsiz. Dünün seo'su, yarının ceo'su.
Eski meslektaşım. Geçmiş işi geçmiş işime benzerdi. Artık o farklı bir işte, ben daimi işsiz. Dünün seo'su, yarının ceo'su.
UranyumX 2 Tem 2021 #6,056 prokiritya dedi ki: Yakında eski haline döneceğini düşünüyorum . Çalışmalara başlamış bile. Genişletmek için tıkla ... Adını sürekli petrokimya şeklinde okuyorum. @Sakata Gintoki Aynı anda yazınca onun mesajının altına gelmişim ama hakkında bir şey söyleyecek kadar bilgim yok.
prokiritya dedi ki: Yakında eski haline döneceğini düşünüyorum . Çalışmalara başlamış bile. Genişletmek için tıkla ... Adını sürekli petrokimya şeklinde okuyorum. @Sakata Gintoki Aynı anda yazınca onun mesajının altına gelmişim ama hakkında bir şey söyleyecek kadar bilgim yok.
Kaizoku Gari 2 Tem 2021 #6,058 Aang dedi ki: nickiyle bana niye ki dedirten üye. Genişletmek için tıkla ... Avatarı Hellboy ismi Aang banneri Morgan bir karar ver evlat
Aang dedi ki: nickiyle bana niye ki dedirten üye. Genişletmek için tıkla ... Avatarı Hellboy ismi Aang banneri Morgan bir karar ver evlat