Jolly Roger 2 Tem 2021 #6,045 Çok fazla mesajına denk gelemedim halbuki aşağı yukarı 1 yıldır buralarda. Okuyup gerek gördüğü zaman yorum yapanlardan o da bizim gibi.
Çok fazla mesajına denk gelemedim halbuki aşağı yukarı 1 yıldır buralarda. Okuyup gerek gördüğü zaman yorum yapanlardan o da bizim gibi.
Euron Greyjoy 2 Tem 2021 #6,046 Fazla görmediğim üyelerden ama her gördüğümde avatarı dikkatimi çekiyor.(altta ki ne yazacağını biliyosun)
Fazla görmediğim üyelerden ama her gördüğümde avatarı dikkatimi çekiyor.(altta ki ne yazacağını biliyosun)
Brönzel Lem 2 Tem 2021 #6,050 Doğum günleri, bazı akraba isimlerini falan sık sık unuttuğum halde hiç muhabbetim olmamasına rağmen kendisinin ismini hatırlıyorum, böyle de garip bir hafızam var. Kendi hakkımda bir şey yazmışım gibi oldu ama olsun artık. :I
Doğum günleri, bazı akraba isimlerini falan sık sık unuttuğum halde hiç muhabbetim olmamasına rağmen kendisinin ismini hatırlıyorum, böyle de garip bir hafızam var. Kendi hakkımda bir şey yazmışım gibi oldu ama olsun artık. :I