Aang 19 May 2021 #5,311 Her gördüğümde İlahi Komedya kitabını bir daha okuyasim geliyor. @Gutts bana özelden yazdığı son sohbet konumuz ne oldu merak ediyorum.
Her gördüğümde İlahi Komedya kitabını bir daha okuyasim geliyor. @Gutts bana özelden yazdığı son sohbet konumuz ne oldu merak ediyorum.
Gutts 19 May 2021 #5,319 -18 lobisinden bir üye. Korkarım büyüdüğü zaman bile küçük çocuk etiketinden kurtulamayabilir @Yamato @Killua Zoldyck Tekrar ve tekrar araya giren üye. Sal konuyu birader artık ya akskdkskdkdk. Gücenme ama hiç aktif değilsin ne yazabiliriz ki hakkında sksksk @Yonkou = 2 amiral Talihsiz iddia kurbanı
-18 lobisinden bir üye. Korkarım büyüdüğü zaman bile küçük çocuk etiketinden kurtulamayabilir @Yamato @Killua Zoldyck Tekrar ve tekrar araya giren üye. Sal konuyu birader artık ya akskdkskdkdk. Gücenme ama hiç aktif değilsin ne yazabiliriz ki hakkında sksksk @Yonkou = 2 amiral Talihsiz iddia kurbanı
Silinmiş Üye 19 May 2021 #5,320 Adam o kadar derin analizci olmuş ki 3 kişiyi aynı anda değerlendirip kayboluyor ?