Bavs 19 May 2021 #5,301 Spotify playlist’inde güzel soundtrackler var. @Vegapunk @kekomancer Türkçe katili
Sakata Gintoki 19 May 2021 #5,302 Ekşi sözlükte kendisine başlık açılmış üye.Forumdaki varlığı olmazsa olmaz kişilerden. @kekomancer Floyd Mayweather sevdiğini ve boksa ilgili olduğunu hatırlıyorum. @Bavs
Ekşi sözlükte kendisine başlık açılmış üye.Forumdaki varlığı olmazsa olmaz kişilerden. @kekomancer Floyd Mayweather sevdiğini ve boksa ilgili olduğunu hatırlıyorum. @Bavs
Gutts 19 May 2021 #5,306 Kadınlar konusundaki zevkini takdir ettiğim üyedir. Umarım bir kızıl mavi beyazla evlenir diye iyi dileklerde bulunalım @Dattebayo..! @AkaAshi tanımam :/ @Vegapunk tanırım
Kadınlar konusundaki zevkini takdir ettiğim üyedir. Umarım bir kızıl mavi beyazla evlenir diye iyi dileklerde bulunalım @Dattebayo..! @AkaAshi tanımam :/ @Vegapunk tanırım
Gutts 19 May 2021 #5,310 Kendisinin çok iyi bir nicki var. Şimdilerde pek olmasa da zamanında epey etki bırakmış galiba. Meme'lerde eski konuşmalarda vs görüyorum.
Kendisinin çok iyi bir nicki var. Şimdilerde pek olmasa da zamanında epey etki bırakmış galiba. Meme'lerde eski konuşmalarda vs görüyorum.