İsrail ülke mi ki ülkeler savaşında yer alıyor? İşgalci aciz yahudilerin,devlat adını verdiği bir terör örgütü yapılandırması değil mi?
1948'den bu yana yurtsuz bıraktığınız 634.182 kişiye sorabiliriz bu gerçek kötüleri sanırım. Ya da bu kötüleri 1987-1993 arasındaki 1. İntifada'ya neden olan süreçte İsrail yöneticileri içinde de arayıp bulabiliriz. İstersen bu kötüleri 1946'da Kral David otelinde bulunanlara istersen de Deir Yassin katliamında ölenlere sorabiliriz. Hoş dağdan gelip bağdakini kovduğunuzu gösteren aşağıdaki harita ve tüm dünyanın malumu olan eylemleriniz, sadece mağduru olduğunuz Nazi eylemleri ile kıyaslanabilir ya neyse.Caz yapma Suriye. Mağdurun sözlük tanımı benim, yüreğin varsa asıl kötüleri alaşağı et.
Virüs gibi yayılmışlar1948'den bu yana yurtsuz bıraktığınız 634.182 kişiye sorabiliriz bu gerçek kötüleri sanırım. Ya da bu kötüleri 1987-1993 arasındaki 1. İntifada'ya neden olan süreçte İsrail yöneticileri içinde de arayıp bulabiliriz. İstersen bu kötüleri 1946'da Kral David otelinde bulunanlara istersen de Deir Yassin katliamında ölenlere sorabiliriz. Hoş dağdan gelip bağdakini kovduğunuzu gösteren aşağıdaki harita ve tüm dünyanın malumu olan eylemleriniz, sadece mağduru olduğunuz Nazi eylemleri ile kıyaslanabilir ya neyse.
![]()
Beni de yaz dedim ilk sayfada ama yazmadın. Denemeden sonra katılırım artık.@Sogotoh baya ilgilisin oyunla. Denemeye katılmak istemediğine emin misin?![]()
Görmemişim. Aklında bir ülke varsa söyle. Eklerim.Beni de yaz dedim ilk sayfada ama yazmadın. Denemeden sonra katılırım artık.
Ermenistanın neyini savunayım olm?@Jacques gel şuraya, Ermenistan ol tam senlik![]()
Bilim, teknik, sanat yürürsün senErmenistanın neyini savunayım olm?![]()
Bu şey gibi oldu ben SSCB olayım sen Gürcistan olBilim, teknik, sanat yürürsün sen
Sen Ermenistan ol ben de Roma olayım pardon İtalya![]()