Güncel sanırım 111'de.günceli kaçta? yetişmeniz ne kadar sürer?
Güncel olarak 13. cildi yayınlanıyor. 9 cilt var benim güncele yetişmeme.günceli kaçta? yetişmeniz ne kadar sürer?
teşekkürlerGüncel olarak 13. cildi yayınlanıyor. 9 cilt var benim güncele yetişmeme.
Okumaya devam edince anlayacaksın neden güçsüz olduğunu. Bu arada zaten ana karakter oldukça güçlü.İlk sayıyı okudum.Güzeldi.Ana karakter edward elric mi desem allen walker mı desem garip bir tip ısınamadım daha bakalım.Ama çok arsızmış direk daldı kıza shounenlere alışmış bünye şaşırdım bir an...
7 sayısı japonlarda nasıl büyük bir önem taşıyorsa her yerde kullanıyorlar valla.Ancak adam çok güçsüzmüş 4 kişiden biri diyince baya bir kapışacak sanmıştım.
İlk sayıyı okudum.Güzeldi.Ana karakter edward elric mi desem allen walker mı desem garip bir tip ısınamadım daha bakalım.Ama çok arsızmış direk daldı kıza shounenlere alışmış bünye şaşırdım bir an...
7 sayısı japonlarda nasıl büyük bir önem taşıyorsa her yerde kullanıyorlar valla.Ancak adam çok güçsüzmüş 4 kişiden biri diyince baya bir kapışacak sanmıştım.