Çok iyi bir seridir. Üçüncü bölümde zaten ya devam edersin, ya bırakırsın.İlk bölüm böyle heyacanlıysa diğer bölümler kim bilir nasıldır aşırı hoşuma gitti daha ilk bölümde.
Çok iyi bir seridir. Üçüncü bölümde zaten ya devam edersin, ya bırakırsın.İlk bölüm böyle heyacanlıysa diğer bölümler kim bilir nasıldır aşırı hoşuma gitti daha ilk bölümde.
@Smoker Bitiriyor muyuzYen Press Omnibus Cilt 11 (Bölüm 159-170) İngilizce: https://mega.nz/#!pMcxhCaB!IHeVMlVu0Aa0saJvP3RdSnbjVv_7A7p3rKa8c-BM_Qo
Yeni bölümler geldimi ?@Smoker Bitiriyor muyuz
Çoktan gelmişti ama İngilizcesi yoktu. Seri bitti.Artık bizde Türkçesini yapıp arşive kaldırma zamanımız geldi. Sevdiğim editlemekten zevk aldığım bir seriydi. Bu tar seriler az bulunur.Yeni bölümler geldimi ?
Evet benimde hoşuma gitti finali okuyamadıım 6 7 bbölüm falan vardı sanırım.Çoktan gelmişti ama İngilizcesi yoktu. Seri bitti.Artık bizde Türkçesini yapıp arşive kaldırma zamanımız geldi. Sevdiğim editlemekten zevk aldığım bir seriydi. Bu tar seriler az bulunur.
Üçüncü bölüm. Bunu unutma.Yavaştan indirmeye başladım. Birkaç güne başlayacağım. Konusu baya ilgimi çekti.
Unutmamaya çalışırım ama ne olmuş ki o bölüme? Eski yorumları spo yemeden okumaya çalıştım biraz, o bölüme "özel" bir anlam verdiğini gördüm ama spoya gireceği için okuyamadım :/Üçüncü bölüm. Bunu unutma.