Okuduğun zaman anlarsın.Unutmamaya çalışırım ama ne olmuş ki o bölüme? Eski yorumları spo yemeden okumaya çalıştım biraz, o bölüme "özel" bir anlam verdiğini gördüm ama spoya gireceği için okuyamadım :/
Okuduğun zaman anlarsın.Unutmamaya çalışırım ama ne olmuş ki o bölüme? Eski yorumları spo yemeden okumaya çalıştım biraz, o bölüme "özel" bir anlam verdiğini gördüm ama spoya gireceği için okuyamadım :/
Teşekkür ederim sağolun@NiTian ErXing ya da @Tombe bilir.
Bi ara seriye başlamıştım, sevmiştim de şimdi konuyu ve sizin övgünüzü görünce tekrar başlayacağımÇok iyi bir seridir. Üçüncü bölümde zaten ya devam edersin, ya bırakırsın.
Etorouji Shiono'nun Gritty Dark Fantasy Manga Serisi "Übel Blatt", ubel-blatt-anime.com adlı yeni bir web alan adı kaydına bakılırsa ANİME UYARLAMASI geliyor.@NiTian ErXing ya da @Tombe bilir.
Haberimiz var.Etorouji Shiono'nun Gritty Dark Fantasy Manga Serisi "Übel Blatt", ubel-blatt-anime.com adlı yeni bir web alan adı kaydına bakılırsa ANİME UYARLAMASI geliyor.
"Übel Blatt II - Shiseru Ou no Kishidan" başlıklı devam Manga Serisi de önümüzdeki ay Big Gangan'da başlıyor!