elisa 1 Haz 2023 #11 Müzik kategorisi altında yer alması gereken bir konuydu. Teşekkürler ellerine sağlık!
Roronoa 1 Haz 2023 #13 Ben de biraz türkü atmak istedim. Berivan - Kazancı Bedih Ahu Gözlüm - Gülden Karaböcek Cenap Leytenant - Şemistan Elizamanlı Gitti Canımın Cananı - Yavuz Bingöl Yüreğin Yansın - Aşık Maksut Feryadi Yabancı - Engin Nursani Yeşil Ördek - Kazancı Bedih Umut Gelme Zamansız - Tozan Alkan Ceylan Gözlüm - Mustafa Aydın Saza Niye Gelmedin - İbo Tatlıses Hasret - Seyyan Hanım Şu Yalan Dünyaya - Aşık Veysel Ankara'nın Taşına Bak - Ruhi Su Şimdi Uzaklardan Bakan Ben Oldum - Güler Işık Küchelere Su Serpmişim - Rashid Beibutov Sana da Kalmaz - Rashid Beibutov Ay Gidiyor - Ahmet Kaya Mavinin Türküsü - Ahmet Kaya Bu Şehir Girdap Gülüm - Gürkan Uygun Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm - Neşet Ertaş Gelme Ey Ecel - Sadık Gürbüz Fırat Ağıtı - Erkan Oğur Son düzenleme: 1 Haz 2023
Ben de biraz türkü atmak istedim. Berivan - Kazancı Bedih Ahu Gözlüm - Gülden Karaböcek Cenap Leytenant - Şemistan Elizamanlı Gitti Canımın Cananı - Yavuz Bingöl Yüreğin Yansın - Aşık Maksut Feryadi Yabancı - Engin Nursani Yeşil Ördek - Kazancı Bedih Umut Gelme Zamansız - Tozan Alkan Ceylan Gözlüm - Mustafa Aydın Saza Niye Gelmedin - İbo Tatlıses Hasret - Seyyan Hanım Şu Yalan Dünyaya - Aşık Veysel Ankara'nın Taşına Bak - Ruhi Su Şimdi Uzaklardan Bakan Ben Oldum - Güler Işık Küchelere Su Serpmişim - Rashid Beibutov Sana da Kalmaz - Rashid Beibutov Ay Gidiyor - Ahmet Kaya Mavinin Türküsü - Ahmet Kaya Bu Şehir Girdap Gülüm - Gürkan Uygun Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm - Neşet Ertaş Gelme Ey Ecel - Sadık Gürbüz Fırat Ağıtı - Erkan Oğur