Aynı yaştayız ama ilk defa görüyorumDungeons & Dragons (TV Series 1983–1985)
Youtube'da aynı isimle aratınca kanal sahibi görürsün. 27 bölüm zaten hepsi var ama ingilizceAynı yaştayız ama ilk defa görüyorum
Sade İngilizce mi İngilizce altyazılı mı?Youtube'da aynı isimle aratınca kanal sahibi görürsün. 27 bölüm zaten hepsi var ama ingilizce
Filmini izlemedim bilmiyorum. altyazı muhabbeti vardır illaki. Ama çizgi yapım çok eski. videoda youtuba yüklenen en eski videolardan. O yüzden olmayabilir deSade İngilizce mi İngilizce altyazılı mı?
Bunun filmi vardı puanı çok düşüktü ama çocukken sevmiştim. Yeni bir filmi çıkacaktı bu yıl galiba.
CC altyazı varmış otomatik oluşturulan ama dili sade gibi.Filmini izlemedim bilmiyorum. altyazı muhabbeti vardır illaki. Ama çizgi yapım çok eski. videoda youtuba yüklenen en eski videolardan. O yüzden olmayabilir de
Maalesef ya bu da değil.Ben bu çizgi filmi kısa bir süre izlemiştim zaten.Sonra yayından kaldırdılar heralde.İlk mesajımda yazdığım detaylar hariç hiçbir detayı da hatırlamıyorum.Muhtemelen bulamam ben onu.:/Geçen gün aklıma geldi durduk yere belki olabilir dedimdi.
Legend of the Dragon mu?Maalesef ya bu da değil.Ben bu çizgi filmi kısa bir süre izlemiştim zaten.Sonra yayından kaldırdılar heralde.İlk mesajımda yazdığım detaylar hariç hiçbir detayı da hatırlamıyorum.Muhtemelen bulamam ben onu.:/