Oha klsdlksd baktım şimdi evet bu.Ben hayvana dönüşüyorlar diye hatırlıyordum da sadece güç falan kazanıyorlar heralde.Hayvanı nerden çıkardıysam artık...Legend of the Dragon mu?
Teşekkürler.
Oha klsdlksd baktım şimdi evet bu.Ben hayvana dönüşüyorlar diye hatırlıyordum da sadece güç falan kazanıyorlar heralde.Hayvanı nerden çıkardıysam artık...Legend of the Dragon mu?
Önemli değil. Bazıları hayvana benziyor ondan olabilir.Oha klsdlksd baktım şimdi evet bu.Ben hayvana dönüşüyorlar diye hatırlıyordum da sadece güç falan kazanıyorlar heralde.Hayvanı nerden çıkardıysam artık...
Teşekkürler.
Çok iyi yapım çok.CC altyazı varmış otomatik oluşturulan ama dili sade gibi.
Kel dudağı boyalı bir kötü adam vardı filmde net hatırlıyorum Ejderha kanı yanıyordu falan.
Yok llan bu değildir deyip atmamıştım @Hakili Yumruk iyi yine bulunduLegend of the Dragon mu?
2008 falan da demişti ama. O yüzden daha olası geldi bana.
Ben daha eskilere gittim direkt2008 falan da demişti ama. O yüzden daha olası geldi bana.
Oluyor bazen. Sonuçta 90lı olsak da daha eski şeyleri de izliyoruz.Ben daha eskilere gittim direkt
Ben psikopat gibi daha eskileri de izledim. Attığım şeyi gördün sen deOluyor bazen. Sonuçta 90lı olsak da daha eski şeyleri de izliyoruz.