Demek Namık Kemal okudun.. Ben de okudum..Namık Kemal, NFK dışındakileri hiç okumadım :S Yıllardır gevur okuyorum :S
Demek Namık Kemal okudun.. Ben de okudum..Namık Kemal, NFK dışındakileri hiç okumadım :S Yıllardır gevur okuyorum :S
Yaşar Kemal, İnce Memed'in yazarıYahya Kemal'i kimle karıştırıyorsunuz yav adamın eseri yok ki hahaha ben mi yanlış biliyorum xD
Yaşar Kemal yazar zaten onlarca romanı var yalnız Yahya Kemal de var şıklarda. Neyse çok da önemli bir mevzu değil Türk Edebiyatının en iyi Şairi olabilir, yazarlıkta da ismini bir kaç arkadaşın anması adama artı yazarYaşar Kemal, İnce Memed'in yazarı
Listedekiler demek istedim. Yoksa Ömer Seyfettin reisi de okudumDemek Namık Kemal okudun.. Ben de okudum..
Ömer Seyfettin'i zamanında çocuk kitabı diye okutuyorlardı.. Oysaki adamın hikayeleri travma yaratır. Namık Kemal'e gelirsek beni Türk edebiyatından soğuttu. İntibah'ı bunala, sıkıla okudum.Listedekiler demek istedim. Yoksa Ömer Seyfettin reisi de okudum
Zamanında yarısını okumuştum. Zaten bu sene Türk Edebiyatına gireceğim. O kısımlarda eksikliğim çok. Ara sıra uğrarım bu konuya. Hatta bilirsin Gintama ile ilgili yazı yazıyorum. Buraya girişmem farz.@Kuroashi no Sanji Vatan Yahut Silistre'yi okudun mu halbuki Tanzimat yazarlarının çoğu seviliyor Ahmet Mithat Efendi falan