yaolh 18 Mar 2022 #41 Bu abimiz bebiş Doffy'yi manipüle etmiş ve gelişimini hızlandırmıştır. O olmadan Doffy bugünkü konumunda olamazdı.
Bu abimiz bebiş Doffy'yi manipüle etmiş ve gelişimini hızlandırmıştır. O olmadan Doffy bugünkü konumunda olamazdı.
BiKahveMolası 18 Mar 2022 #43 Daha önce bir karakter için forumun bu kadar hem fikir olduğunu görmedim. Maşallah kimse sevmiyor.
Sir Crocodile 18 Mar 2022 #44 Rocks D. Xebec dedi ki: Do do dofffiyyy.Doffy nin gelişimindeki en büyük engel. Genişletmek için tıkla ... Tam tersi olmasın? Gizli İçerik
Rocks D. Xebec dedi ki: Do do dofffiyyy.Doffy nin gelişimindeki en büyük engel. Genişletmek için tıkla ... Tam tersi olmasın? Gizli İçerik
Rocks D. Xebec 18 Mar 2022 #45 Sir Crocodile dedi ki: Tam tersi olmasın? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Meyve olayını bilmiyordum.
Sir Crocodile dedi ki: Tam tersi olmasın? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Meyve olayını bilmiyordum.
Sesshomaru 18 Mar 2022 #47 Kral yaratmasını biliyormuş adam. Bir şekil saadet zinciri kurup yıllarca takıldılar. Sever miyim hayır ama amacına ulaşan karakterlerden...
Kral yaratmasını biliyormuş adam. Bir şekil saadet zinciri kurup yıllarca takıldılar. Sever miyim hayır ama amacına ulaşan karakterlerden...
Edwar D. Newgate 18 Mar 2022 #48 Bana sinir krizi geçirten ender karakterlerden.Bu yüzden amacına uygun tasarlandığı için çok başarılı bir çizim.Ses sanatçısınında hakkını teslim etmek lazım.
Bana sinir krizi geçirten ender karakterlerden.Bu yüzden amacına uygun tasarlandığı için çok başarılı bir çizim.Ses sanatçısınında hakkını teslim etmek lazım.
kadir †. 18 Mar 2022 #50 Doffy deyiş şekli hüzünlü ya, içten sesleniyor. O kadar emek vermiş, babası gibi.