Teach 18 Ocak 2016 #21 Başlarda logia olup saçma duygusal bi sahne nedeniyle paramecia olan gülüşü ile gönülleri fetheden karizmatik abimiz. Behehehe Eline sağlık
Başlarda logia olup saçma duygusal bi sahne nedeniyle paramecia olan gülüşü ile gönülleri fetheden karizmatik abimiz. Behehehe Eline sağlık
kuroashi.no.sanji1993 22 Haz 2017 #24 Aksakallı D.D dedi ki: Bu kadarfazla kütüphane konusunu hortlatmak fazla değil mi yav Genişletmek için tıkla ... Invictus'a uyuyorum O başlattı.
Aksakallı D.D dedi ki: Bu kadarfazla kütüphane konusunu hortlatmak fazla değil mi yav Genişletmek için tıkla ... Invictus'a uyuyorum O başlattı.
Mercury 22 Haz 2017 #25 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Invictus'a uyuyorum O başlattı. Genişletmek için tıkla ... Sözüm sana değil zaten. Ama yan menüye bir baktım neredeyse tamamı kütüphane konusu. Aman allahım didim
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Invictus'a uyuyorum O başlattı. Genişletmek için tıkla ... Sözüm sana değil zaten. Ama yan menüye bir baktım neredeyse tamamı kütüphane konusu. Aman allahım didim
elisa 2 Ara 2017 #26 Dof'un en sevmediğim adamı. Sanırım Vergo'dan sonraki en güçlü adamı ardından da Pica ve Diamante gelir herhalde.
Dof'un en sevmediğim adamı. Sanırım Vergo'dan sonraki en güçlü adamı ardından da Pica ve Diamante gelir herhalde.
Daredewill 2 Ara 2017 #28 Kralı görünce ne yapması gerektiğini iyi biliyor, ileri görüşlü ama sevimsizliğine yapacak bir şey yok.
Kralı görünce ne yapması gerektiğini iyi biliyor, ileri görüşlü ama sevimsizliğine yapacak bir şey yok.