Eski oyun cezbediciliği bir yere kadar. Benim için de AoE hala efsanedir ama bilgisayar aldığımda Witcher bitirecem. Kalite düşük, performans düşük, hikaye dar. Keşke oynasamlık bir şey göremedim.Nolmuş yani?
Eski oyun cezbediciliği bir yere kadar. Benim için de AoE hala efsanedir ama bilgisayar aldığımda Witcher bitirecem. Kalite düşük, performans düşük, hikaye dar. Keşke oynasamlık bir şey göremedim.Nolmuş yani?
Sanırım hayır çünkü oyun bir süre sonra tamamen para yatırana bakmaya başladı. O yüzden oyundan soğudum. Çok güzel anılarım vardır orası ayrıVay be Sanal ortamda olsa böyle güzel şeyler olabiliyor. Sende gelecek misin?
Bilseydim yanı başına kurulurdum Nereye asıyoruz bayrağı.
Oyun en başından beri böyleydi ki.Sanırım hayır çünkü oyun bir süre sonra tamamen para yatırana bakmaya başladı. O yüzden oyundan soğudum. Çok güzel anılarım vardır orası ayrı
Mevcut köylerinizi yıkayım. Yeni hesap açıp gelin yamacımaBilseydim yanı başına kurulurdum Nereye asıyoruz bayrağı.
İlk mesajdan köy isimlerini kaldırayım ben en iyisiMevcut köylerinizi yıkayım. Yeni hesap açıp gelin yamacıma
Öyleydi de zaman geçtikçe para ödememenin dezavantajını daha çok gördüm. Belki ben yanılıyorumdur.Oyun en başından beri böyleydi ki.
Oyundaki en önemli şey birlik. Eğer birlik olarak iyiysen para yatıran oyuncuları bile alt edebilirsin.Öyleydi de zaman geçtikçe para ödememenin dezavantajını daha çok gördüm. Belki ben yanılıyorumdur.