İkinci köyleri yakınıma atın gelin birliğe alayım sizi de. Zaten önemli olan ikinci köy.İlk mesajdan köy isimlerini kaldırayım ben en iyisi
İkinci köyleri yakınıma atın gelin birliğe alayım sizi de. Zaten önemli olan ikinci köy.İlk mesajdan köy isimlerini kaldırayım ben en iyisi
Dibimde iki tane 15'lik köy var oraya çökmeyi planlıyorum ama senin yanına da gelebilirim.İkinci köyleri yakınıma atın gelin birliğe alayım sizi de. Zaten önemli olan ikinci köy.
Gelecekseniz merkez köyüme yakın gelirsiniz. O bölgede birliğim güçlü.Dibimde iki tane 15'lik köy var oraya çökmeyi planlıyorum ama senin yanına da gelebilirim.
Tamamdır.Gelecekseniz merkez köyüme yakın gelirsiniz. O bölgede birliğim güçlü.
Aynı şeyi bende kaç gündür kendime soruyorum. Koruma bittiğinde diğer köylere saldırabilirsin. Tabi diğer köylerde sana saldırabilir. Yüksek ihtimal etrafındaki köyler korumanın bitmesini bekliyor. Seni birliğe aldırmaya çalışayım en azından diplomasi caydırıcı kuvvet saldırmazlar kolay kolay. Sen köyünü geliştir hammaddeleri ilerlet üretimini arttır sonra asker bas köyünü korumanın biteceği güne hazırla.Biraz sabırsız biri olduğumun farkındayım. Amma velakin.
Gavgalar ne zaman başlıcak olum? Ben ne zaman köy feth etcem? Eric Cartman fanı adamı otla demirle uğraştırıyorsunuz.
Merkez binasını 4. seviyeye yükseltiyorum. Ondan hammaddelerin hepsini birer ikişer yükseltiyorum. 60 saat varmış daha bitmesine.Aynı şeyi bende kaç gündür kendime soruyorum. Koruma bittiğinde diğer köylere saldırabilirsin. Tabi diğer köylerde sana saldırabilir. Yüksek ihtimal etrafındaki köyler korumanın bitmesini bekliyor. Seni birliğe aldırmaya çalışayım en azından diplomasi caydırıcı kuvvet saldırmazlar kolay kolay. Sen köyünü geliştir hammaddeleri ilerlet üretimini arttır sonra asker bas köyünü korumanın biteceği güne hazırla.
Aslında koruma senin için iyi bir şey. Etrafındaki adamlar sana saldıramıyor iken kendini güçlendir. Heyecanını ve isteğini anlıyorum ama koruma bittikten sonra hayal kırıklığına uğrama. Üstüne 1000 asker gönderip köyü tarumar edebilirler Nüfusuna bakıp 100 adam falan yollarlar gerçi.Merkez binasını 4. seviyeye yükseltiyorum. Ondan hammaddelerin hepsini birer ikişer yükseltiyorum. 60 saat varmış daha bitmesine.
Ahaha. Adamdan saymazlar yani.Aslında koruma senin için iyi bir şey. Etrafındaki adamlar sana saldıramıyor iken kendini güçlendir. Heyecanını ve isteğini anlıyorum ama koruma bittikten sonra hayal kırıklığına uğrama. Üstüne 1000 asker gönderip köyü tarumar edebilirler Nüfusuna bakıp 100 adam falan yollarlar gerçi.