Bu parayı verdiğim son yemek 1,5 porsiyon iskenderdi.Kralların yemeği.
Bu parayı verdiğim son yemek 1,5 porsiyon iskenderdi.Kralların yemeği.
Bunun bir sapkınlık olmadığını anlaman gerekiyor. Çevrem de tonla lgbt üyesi insan var. Bir çok dizi ve filmi de izledim ve hala heteroyum. Bu öyle özenip tercih edebileceğin bir şey değil. Doğuştan geliyor.Sansür gelmesine gerek yok. İnsanın kolay etkilenen bir yapısı olduğunu düşünüyorum. Neye maruz kalırsan neyle çok yaşarsan o sana normal gelir. Bence ister istemez degistiriyor etkliyor insanı. Hele genç yaşlarda daha etkili oluyor. İnsan rol model harbi seçiyor ister istemez.
Kimseye karışacak değilim. Ama sapkınlık her alanda bence. Sadece cinsel anlamda değil.
Bu parayı verdiğim son yemek 1,5 porsiyon iskenderdi.
Sorun hem erkeğin hem kadını aynı anda romantik olarak sevebilmek. Bunu he dedin mi her şeye kapı açılır sinir kalmaz. Adam köpeğine karşı da romantik bir şey duyabilir. Yok mu var? Ama orada kaçamak cevaplar veriliyor. Rıza şartı aranıyor. Hayvanlar rızası olamaz çocukların rızası olamaz denilip kacılıyor. Geçen bir arkadaş ölmeden önce birinden rıza almaktan da bahsetmişti mesela. Bunun sınırı yok. Akla her türlü örnek geliyor. Bir cisim ile romantik bağ kurabilir.İnsan romantik anlamda sevdiği birine neden cinsel çekim duymasın aseksüel değilse?
Kendine dikkat et ilerde ne olacağı belli olmaz diyim o zaman.Bunun bir sapkınlık olmadığını anlaman gerekiyor. Çevrem de tonla lgbt üyesi insan var. Bir çok dizi ve filmi de izledim ve hala heteroyum. Bu öyle özenip tercih edebileceğin bir şey değil. Doğuştan geliyor.
Tam olarak doğuştan geliyor demek doğru değil ama öyle dizide görüp özenilecek bir şey değil. Mucize Doktor izleyen herkesin otistik olması gerekirdi aynı mantıkla, otizm de tam olarak doğuştan gelen bir şey değil.Bunun bir sapkınlık olmadığını anlaman gerekiyor. Çevrem de tonla lgbt üyesi insan var. Bir çok dizi ve filmi de izledim ve hala heteroyum. Bu öyle özenip tercih edebileceğin bir şey değil. Doğuştan geliyor.
Ne olabileceğini düşünüyorsun aydınlatsana beniKendine dikkat et ilerde ne olacağı belli olmaz diyim o zaman.
Tam olarak doğuştan geliyor demek doğru değil ama öyle dizide görüp özenilecek bir şey değil. Mucize Doktor izleyen herkesin otistik olması gerekirdi aynı mantıkla, otizm de tam olarak doğuştan gelen bir şey değil.
Bence erkek tavus kuşuna sorsak dişi tavus kuşu daha estetiktir der slele.@Mcgill i silmesinler. Ben fikrini değiştirtcem onun
Ben seni aydınlatırım şu pc gelsinNe olabileceğini düşünüyorsun aydınlatsana beni