Eşcinselliğin topluma zararı olarak da şunu söyleyeyim sana. Normalde onun için yaratılmayan bir şeyi yapıyor ve kaslarını zedeliyor. İlerleyen süreçte o kaslar işlevini yeterince yerine getiremiyor. Bir çok saymaya çalışırdım ama inan hiç merak etmiyorum şu an.
Eşcinsellikten memnun olan ve destekleyen esas kişiler bu yapay et sağlayıcısı olan nüfusun artmasını istemeyen kişilerle aynı kişiler. (zengin oldukları için her şeyi bildiğini zannedenler)
Öncelikle şunu diyim eşcinsel ilişkinin sağlığa ciddi bir zararı var mı varsa tıbbi yöntemlerle nereye kadar önlem alınabilir bunu bilmiyorum.
Ama sağlığa zararlı, tamamen insanın ömrünü kısaltacak bir ilişki türü olduğunu varsayalım, tamamen o insanın kendi tercihi. Sağlığa zararlı olan bir ton şey var. Fast food, alkol, sigara... Ama bunlarun hiçbirini yasaklıyor muyuz? Hayır. Zararlarını ve bunlara karşı alınacak önlemi söyler ve salarsın.
Ama ensest normalleşirse... Eh neler olabileceğini söyledim ama hem midem kaldırmadığı hem de forumda böyle şeyler söyleyerek konunun başka noktalara kaymasını istemediğim için örneklerle detaylandırmıyorum. Siz düşünün işte...