Neden Doflamingo'yu doğruca okyanusun dibine ışınlamadı?Bende bilmiyorum. Ama epey yerde bunu gördüm. Ve şuan buna ters bir durum görmedim. Bi bakıma doğruluğu kanıtlayan şeyler var. Neden fujitora dof luffy ziro ve digerlerini kesmedi
Neden Doflamingo'yu doğruca okyanusun dibine ışınlamadı?Bende bilmiyorum. Ama epey yerde bunu gördüm. Ve şuan buna ters bir durum görmedim. Bi bakıma doğruluğu kanıtlayan şeyler var. Neden fujitora dof luffy ziro ve digerlerini kesmedi
Deniz le ilgili olabilir.Neden Doflamingo'yu doğruca okyanusun dibine ışınlamadı?
Hala o katanayı bırkmadın mı?Aslında çok güçlü hiç ezmeye gerek yok Zoro'nun gölgesinde kalacak diye.
Sonuç olarak herkes Zoro'nun gölgesinde kalmaya mahkumdur zaten.Plotsuz parlayamayan ana karakter hariç.
Bende bilmiyorum. Ama epey yerde bunu gördüm. Ve şuan buna ters bir durum görmedim. Bi bakıma doğruluğu kanıtlayan şeyler var. Neden fujitora dof luffy ziro ve digerlerini kesmedi
O zaman bu kadar kesin konuşmanın alemi yok. Öyle bir söyledin ki bizim bilmediğimiz bir şey varmış gibi göründü.Sagdan soldan duydum
Deniz suyundan yapılmış kairosekiyi room içine alıp zorlanmadan ışınlanma yapabiliyor. Olamaz yani.Deniz le ilgili olabilir.
Cora-san görünüre göre öyle. Law sadece kesebilmek için haki üstünlüğü sağlaması gerekiyor. Diğer tekniklerini Doffy'e kullanabileceğini gördük. Işınlama, gamma, counter, ınjection ve diğer tekniklerini kullanması için hakiye ihtiyacı yok.Nerede geçiyor bu?
O silahın ismi judge idi sanırsam ve ucunda deniz taşı var komple ondan yapılma değil.Ve law alır aldı da zaten.smoker deniztaşından silahını elinde tutarken law smokerın kalbini alabilir miydi?
zaten demişler deniztaşını ışınlayabiliyor diye. bence deniz taşı meyveyi iptal edemiyorsa haki hiç etki edemez.
O zaman bu kadar kesin konuşmanın alemi yok. Öyle bir söyledin ki bizim bilmediğimiz bir şey varmış gibi göründü.
Deniz suyundan yapılmış kairosekiyi room içine alıp zorlanmadan ışınlanma yapabiliyor. Olamaz yani.
Haki=ruh demek değil mi ?Cora-san görünüre göre öyle. Law sadece kesebilmek için haki üstünlüğü sağlaması gerekiyor. Diğer tekniklerini Doffy'e kullanabileceğini gördük. Işınlama, gamma, counter, ınjection ve diğer tekniklerini kullanması için hakiye ihtiyacı yok.
Bir tek ruh değiştirme gücünü merak ediyorum. Değiştiremiyor oluşuna ne engel olabilir diye. Ruh hakiyle alakasız. İradeye bağlasa D.'den ala irade yok. Bunu daha görmedik ama mantıken herkese yapabiliyor olması lazım.