Çok güldüm.Resmen bize diyor ki; "Doktor buldum kimindir, sahibi yoksa benimdir."
Evet çok yakıştırıyorum. Lawbin.
Çok güldüm.Resmen bize diyor ki; "Doktor buldum kimindir, sahibi yoksa benimdir."
Çatla patlaHani yaoi hayallerini yıkmak istemezdim ama bu olaydan önce yattı kızımız üstüne.
Cavendish anca kısa süreli sedyelik işlevi gördü orada.
Ki sonra hemen de indirdi. Bir adım atamadı o şekilde.
İkna oldum.Sorarım.
Sizce, şu kadında;
Şuna;
Şu adamı;
Kaptıracak göz var mı?
Bakınız ilk boş anında gitmiş kollarına almış.
Adama "Beni bırakma" demiş. Yetmemiş, herkes bilsin diye elini çabuk tutmuş;
üstüne yatmış.
Resmen bize diyor ki; "Doktor buldum kimindir, sahibi yoksa benimdir."
Shinobu şansına küssün bu yüzden. Wano'da bekleyeceğine, dünyaya açılsaymış belki Robin'den erken davranabilirmiş ama artık iş işten geçti.
Normaldir. Bunlardan aryan ırk çıkar. Çok tercih edilesiler bu yüzden.Çok güldüm.
Evet çok yakıştırıyorum. Lawbin.
@traokun sana cevabını vermiş, sanırsam daha başka lafa gerek yok.Çatla patla
Bir elmanın iki yarısı adeta.Normaldir. Bunlardan aryan ırk çıkar. Çok tercih edilesiler bu yüzden.
Tip desen tip, zeka desen zeka, yetenek desen yetenek, güç desen güç, soy desen soy.
@traokun sana cevabını vermiş, sanırsam daha başka lafa gerek yok.
Fiyatı arttı ama kalitesi düştü. Beleşken kar etme amacı güdülmediğinden daha sağlamdı ama şimdi işin içine para girince inceldi, hemen yırtılıveriyor. Ama yine de fiyatı artmaya devam edecek.Geliştirmiş kendisini.Eskiden beleşti şimdi 25 kuruş.Ìyi bir çocuk olursa lira bile görebilir bu gidişle.
Neydi bunun gocasının adı? He Cengiz Cengizİhanet muhabbetlerinden sonra anlık Law fanları
Kemal.Neydi bunun gocasının adı? He Cengiz Cengiz
Valla Kemalim yapmaz yazıyordu resimde amaNeydi bunun gocasının adı? He Cengiz Cengiz