Aynı yaratıcı sanatçılığı gerçekler ortaya çıktığında inatla "Law hainlik yapacak" diyenler için de istiyorum yalnız.Yani. Yapması için bir neden yok
Bak şimdiden siparişimi verdim.
Aynı yaratıcı sanatçılığı gerçekler ortaya çıktığında inatla "Law hainlik yapacak" diyenler için de istiyorum yalnız.Yani. Yapması için bir neden yok
Nasrettin hoca misali; Ya yaparsa (Şaka yaptım he)Aynı yaratıcı sanatçılığı gerçekler ortaya çıktığında inatla "Law hainlik yapacak" diyenler için de istiyorum yalnız.
Bak şimdiden siparişimi verdim.
Ciddi de olabilirsin kardeş. Bizim için sakınca yok.Nasrettin hoca misali; Ya yaparsa (Şaka yaptım he)
Neydi ki yorum? Ne harfi?
Şu videodaki ilk yorum baya güldürmüştü geçenlerde tek tek üşenmemiş hangi harfi söylediğini yazmış.
sağ ol reis. Atayım o zaman hahaha
Şu videodaki ilk yorum baya güldürmüştü geçenlerde tek tek üşenmemiş hangi harfi söylediğini yazmış.
@Mr.Bushido İyiydi baya caps konusuna at bunu kaynamasın arada.
Heyt beCiddi de olabilirsin kardeş. Bizim için sakınca yok.
E yani.Heyt be
Zoro ve Luffy den güçsüz olsa da, Law iyi çocukE yani.
Gerçekler ortada. Ama herkes göremiyor tabi.
Bazılarının gözüne sokulması lazımsa, malum şahıs bunu tekrar ve tekrar gösterene kadar bekleriz.
Bize her yer Flavence!
Videoyu youtube üstünden aç.Ciddi de olabilirsin kardeş. Bizim için sakınca yok.
Neydi ki yorum? Ne harfi?
Oruç dışında hepsi yalan. Tek tek bakabilirsin novalara, hepsi ya ittifak ya eleman olma durumuna girdiler. Ama Oruç reyiz tek başına komutan tokatlıyor. Seri sonu yonko.Ilk sayfadaki yorumlar çok güzel
Law, Luffyi zorlanmadan alır kısımları falan. Aynı mevzu Dof için de vardı Luffye.
Ben Luffy Kaidoyu alamaz tezimden dönüyorum artık. Luffynin zıttı iddaya girilmez gibi.