Zoro'nun en iyi kılıç ustası olduğunu kim bilecek? Ya da chopper ın her hastalığı iyileştiren ilaç yaptığını? Bunlar dünyaca bilinmeyecekse neyin çabası var. Bazı şeyleri kendilerine kanıtlasınlar yeter o zaman.Korsanlar seride canavar olarak nitelendiriliyor. Halk arasında böyle bir söylentinin yayılması/oluşması neredeyse imkansız. Ki Wg bu kadar manipülatif iken. Kaldı ki hayalinin bilinmesi konusu biraz sorunlu çünkü baya baya bireysel hayalleri olan insanlar var seride.
Law'ın asıl amacı intikam idi. Onu da Oda sağolsun hiç etti. Karakterin D. merakı bu yapay duruyor. Law'ın okuyucuların büyük bir bölümü tarafından sevildiğini görüp hikayeden uzaklaştırmak istemedi. Ki bu meyvenin ameliyat özelliğini bile bu yüzden verdi.
Law'ın amacı Cora'nın isteğini yerine getirmekti ki Doffy'e de aynen öyle söylüyor. " Burada Cora için bulunuyorum. "
Merakını sen yapay buluyorsun ben bulmuyorum. Belki başka hayali ya da amacı da vardır bilemeyiz. Law gizemli bir adam. Bize gösterilenlerden en iyi doktor olma sözü ve D. merakı var işte.
Meyvenin o özelliğini o yüzden verdiğini ne biliyorsun?? Asıl Law'dan bu kadar ekmek yiyebileceğini Oda tahmin etmedi. Rosa arc sonrasında seride kendisini şaşırtan tek karakterin Law olduğunu söyledi. Eskiden aklında varsa da öldürmekten vazgeçti, bence. O güç öyle hava da kalacak. Serilerde sanki hiç mi havada kalan şeyler olmuyor??
Son düzenleme: