Kan efektine bittim akıp dağıldığı yerleri de eklemeyi unutmamış bir de sadsafasdas
Kan efektine bittim akıp dağıldığı yerleri de eklemeyi unutmamış bir de sadsafasdas
Gerçek Kesit + Paint birleşimiKan efektine bittim akıp dağıldığı yerleri de eklemeyi unutmamış bir de sadsafasdas
BB'de sarıbıyık acımasızlığı gördümGerçek Kesit + Paint birleşimi
Yok Oda fazla helva kavurmamış adettendir diye biraz kavurmuş. Hurdacılara fazla gelmiş.Yok ben fazla kaçırmadım Oda fazla helva kavurmuş. Kalanı Law için olsa gerek
@BirGaripMami de yapmıştı böyle benzer bir şey. Yani ilk değilsin. Bu işte başarılısın, diğer yaptıklarını da görüyorum . Ne diyim ki fazla hayal :dd.d
Güzel çalışma olmuş bende bu tarz bir çalışma yapmıştım ama kan olayını fazla abartmıştım.
Merak etme.Oda boş yere Garp kozunu çekmedi.Seviyor bu bebeyi.Bak Kid’e bırak yardımı ağlayanı bile kalmadı geride* Big Mom Katili denmesi
* Tayfa gücünün düşman tarafından deniz içinde övülmesi
* Düşman as adamlarından birinin gitme teklifini sunması
* Yeni haki çıkarması ve bunun ileri düzey olması
* Varlık göstermesi
* Deniz savaşında uzman olmaları
Bence bu anekdotlar hangi karakterde olursa olsun sonucu görene kadar fanı olan karaktere inanır, başarılı olmasını beklerdi. Ben az bile yapıyorum gibi geliyor. Kaptanınızla beraber yüzümü kara çıkarmayın kuzularım.