İstemez...Robin ayrı gemiye çıkmak ister mi acaba?
İstemez...Robin ayrı gemiye çıkmak ister mi acaba?
Robin'in yeri Franky ya da Jinbei'nin yanıdır. Ya da her ikisinin.Robin ayrı gemiye çıkmak ister mi acaba?
E demin içgüveysi Law'a bir şey demiyordunRobin'in yeri Franky ya da Jinbei'nin yanıdır. Ya da her ikisinin.
Ofisteyim şuan ne demek istediğini anlayamadım algılarım kapalı biraz, açıkla senE demin içgüveysi Law'a bir şey demiyordun
Ben şöyle demiştim.Ofisteyim şuan ne demek istediğini anlayamadım algılarım kapalı biraz, açıkla sen
En son tenhada poneglif fantezisi yapıyorlardı ya onu diyorum.Bu saatten sonra onlarka takılırsa içgüveysi olarak takılır yalnız
Robin&Law yaptın anladım. Ama Robin çocuk sevmiyor oturaklı amcalardan hoşlanıyor.Ben şöyle demiştim.
En son tenhada poneglif fantezisi yapıyorlardı ya onu diyorum.
Ben yapmadım Oda yaptı. Şuna bakRobin&Law yaptın anladım. Ama Robin çocuk sevmiyor oturaklı amcalardan hoşlanıyor.
Çizim baya güzel. Sahne çok kötü orası ayrıBen yapmadım Oda yaptı. Şuna bakLaw'un genç olduğu doğrudur ama oturaklı kısmından kurtarıyor aslında. Şu ana kadar gördüğümüz en oturaklı D. Hatta.
Bunlar hep böyle. Kan-gövdeyi götürüyor bu ikisi birbirini.Çizim baya güzel. Sahne çok kötü orası ayrı