İstemez...Robin ayrı gemiye çıkmak ister mi acaba?![]()
İstemez...Robin ayrı gemiye çıkmak ister mi acaba?![]()
Robin'in yeri Franky ya da Jinbei'nin yanıdır. Ya da her ikisinin.Robin ayrı gemiye çıkmak ister mi acaba?![]()
E demin içgüveysi Law'a bir şey demiyordunRobin'in yeri Franky ya da Jinbei'nin yanıdır. Ya da her ikisinin.![]()
Ofisteyim şuan ne demek istediğini anlayamadım algılarım kapalı biraz, açıkla senE demin içgüveysi Law'a bir şey demiyordun![]()
Ben şöyle demiştim.Ofisteyim şuan ne demek istediğini anlayamadım algılarım kapalı biraz, açıkla sen![]()
En son tenhada poneglif fantezisi yapıyorlardı ya onu diyorum.Bu saatten sonra onlarka takılırsa içgüveysi olarak takılır yalnız![]()
Robin&Law yaptın anladım. Ama Robin çocuk sevmiyor oturaklı amcalardan hoşlanıyor.Ben şöyle demiştim.
En son tenhada poneglif fantezisi yapıyorlardı ya onu diyorum.
Ben yapmadım Oda yaptı. Şuna bakRobin&Law yaptın anladım. Ama Robin çocuk sevmiyor oturaklı amcalardan hoşlanıyor.![]()
Çizim baya güzel. Sahne çok kötü orası ayrıBen yapmadım Oda yaptı. Şuna bak
Law'un genç olduğu doğrudur ama oturaklı kısmından kurtarıyor aslında. Şu ana kadar gördüğümüz en oturaklı D. Hatta.![]()
Bunlar hep böyle. Kan-gövdeyi götürüyor bu ikisi birbirini.Çizim baya güzel. Sahne çok kötü orası ayrı![]()