Geleceğine yatırım yapıyorum ?Dof değil mi ?
Geleceğine yatırım yapıyorum ?Dof değil mi ?
Mf'de kullanmadı da Law, Wb olmanın yanından geçemez.Sahipmiş. Baktım wikiden. Mf'de kısıtlı da olsa kullanıp bayıltmıştı bazı denizcileri.
Law'a wb olur demedim hiçbir mesajımda ?.Mf'de kullanmadı da Law, Wb olmanın yanından geçemez
He iyi Allah'tanLaw'a wb olur demedim hiçbir mesajımda ?.
Konu korsanlar kralı adayı olmak istiyorsan kral hakin olmak zorunda. Bu ana hatlarıyla.
Law korsanlar kralı olur.He iyi Allah'tan
Kral haki şart tabi.
Lawın hedefi artık belli sanırım korsankral olmak istemiyor sadece luffy ile takılıp son adayı bulup D.nin anlamını öğrenmeye çalışacak. Bence lawın olayı D.nin anlamını bulduktan sonra çıkacak bu noktadan sonra önemli bir rol oynayacak.Law korsanlar kralı olur.
Şaka şaka
Ama şu da var, Oda bunlara en kötü jenarasyon dedi. Yani mantıken içlerinden birkaç yonkou daha çıkması lazım. Ama hikayeye ve ilerleyişe baktığımızda hiçbirinde yok o ışık bu da garip. Law da ilk zamanlar biraz vardı sadece ama Dressrossa'da çizdirdi karizmayı arc prensesi oldu bir yerde.
Law, daha önemli rol oynamasın, Punk Hazarddan beri yeter. Bir de Son adaya kadar mı gelecek. TÖVBE DE.!Lawın hedefi artık belli sanırım korsankral olmak istemiyor sadece luffy ile takılıp son adayı bulup D.nin anlamını öğrenmeye çalışacak. Bence lawın olay D.nin anlamını bulduktan sonra çıkacak bu noktadan sonra önemli bir rol oynayacak.
Yani wanodaki phoneglifi bulduktan sonra dedikleri banim aklıma direkt olarak bunu getirdi.Law, daha önemli rol oynamasın, Punk Hazarddan beri yeter. Bir de Son adaya kadar mı gelecek. TÖVBE DE.!