İmkanı yokSesliden devam edelim de ikna edeyim seni. Baydım bunun @Dr. Hiluluk konusuna yazmaktan.

İmkanı yokSesliden devam edelim de ikna edeyim seni. Baydım bunun @Dr. Hiluluk konusuna yazmaktan.

Law kalbini aldıktan sonra tek atıyor ama ne vergosu , mangada bu zamana kadar vergo kadar ezilen bir karakter oldumu 10 parcaya böldü geçti adamı bırakın şu taraflı yorumları.Vergo bile Law'ın yeteneğini bilmemesine rağmen mallık yapmasa Law'ı öldürecekti![]()
Diyorum ya Vergo'nun mallık yapması sonu oldu diye. Law kalbini geri almaya çalıştı ama Vergo ona da izin vermedi. Vergo Law'ın shambles'ından daha hızlı hareket ediyor resmen. Bu da mı Law'ın handikapı ?Law kalbini aldıktan sonra tek atıyor ama ne vergosu , mangada bu zamana kadar vergo kadar ezilen bir karakter oldumu 10 parcaya böldü geçti adamı bırakın şu taraflı yorumları.
Law ise yaramadı mı lan diye şaşırıyor. Yani Vergo havuza atlar gibi atlamasaydı yakın dövüşteki üstün kabiliyeti ile Law'a hayatının sopasını atıp öldürürdü. Adamın gözlem hakisi de kötü değildi. Law'ın yapacağı birçok shambles'tan kurtulabilirdi. Tıpkı Smoker'ın duman versiyonunda kurtulduğu saldırılar gibi.. Sonuç olarak b.hakisini aşıyor ama,farklı düşünüyorsan açıklamanı merak ettimEksik örnek, orada Lufy kolunu sonuna kadar uzatıyor, sürpriz saldırı yapıyor. Lufy öyle yaralanıyor, sonra normal bir sahnede Lufy'de öyle bir durum görmüyoruz.
Kılıç+Crakerin B.hakisi,Lastik+Luffynin b.hakisine üstün geldi.Haki aşmak deyimi tam uymuyor buraya.Sonuç olarak b.hakisini aşıyor ama,farklı düşünüyorsan açıklamanı merak ettim
Üstün gelmesi zırhını aşıyor demek değil mi ama,aşıyor ve zarar veriyor o sahnedeKılıç+Crakerin B.hakisi,Lastik+Luffynin b.hakisine üstün geldi.Haki aşmak deyimi tam uymuyor buraya.
Aşmak lafını kesme manasında kullandım yaniKılıç+Crakerin B.hakisi,Lastik+Luffynin b.hakisine üstün geldi.Haki aşmak deyimi tam uymuyor buraya.
Ben direk b.haki karşılaştırması yapıyorsun sandım.B.haki dediğin şey uyguladığın silahla da direk olarak bağlantılı bir şey.Üstün gelmesi zırhını aşıyor demek değil mi ama,aşıyor ve zarar veriyor o sahnede