Bu da doğru. Eyvallah.Farklı klasmanda insanlarla karşılaşmadığı için net bir yorum yapamıyorum. Adamın dövüştüğü kişiler basiretsiz Sanji, Smoker ve Law. Dof'un yancısının ileri uçta bir adam olduğunu sanmıyorum.
Bu da doğru. Eyvallah.Farklı klasmanda insanlarla karşılaşmadığı için net bir yorum yapamıyorum. Adamın dövüştüğü kişiler basiretsiz Sanji, Smoker ve Law. Dof'un yancısının ileri uçta bir adam olduğunu sanmıyorum.
Kolu b.haki kaplıysa; delmek & yaralamak için b.haki seviyesini geçmek her türlü gerekmiyor mu? Farklı argüman varsa alalım lütfen. Kararsızım bu konuda.Eksik örnek, orada Lufy kolunu sonuna kadar uzatıyor, sürpriz saldırı yapıyor. Lufy öyle yaralanıyor, sonra normal bir sahnede Lufy'de öyle bir durum görmüyoruz.
Law, senelerdir kimseye yüzünü göstermemiş, kaçak köçek dövüşen, Dünya Hükümeti tarafından suratı bilinmeyen bir adamı gafil avlayacak evet.Law öyle bir gafil avlar ki rakibini kraker niyetine çiğner.
K. Haki fakiri olan kişilere karşı aşırı avantajı bu adam. Rakibi K. Haki'den muzdaripse ya hakisini daima bedeninde salacak ya da derisi kendiliğinden kalın olacak.
Dof'ta k.haki yok ama Law ile top diye oynadı.Law öyle bir gafil avlar ki rakibini kraker niyetine çiğner.
K. Haki fakiri olan kişilere karşı aşırı avantajı bu adam. Rakibi K. Haki'den muzdaripse ya hakisini daima bedeninde salacak ya da derisi kendiliğinden kalın olacak.
K. Haki olmasa görmediği yerden gelen tekmeye nasıl koka basıyor? Var ama çok değil.Dof'ta da k.haki yok ama Law ile top diye oynadı.
Vs konusunun ortasına atladık, heyecan arıyoruz bu ara sanırım.K. Haki olmasa görmediği yerden gelen tekmeye nasıl koka basıyor? Var ama çok değil.
Law Cracker'i yener.
Kraker Dof'u yener.
Dof Law'ı yener.
Bayılıyorum One Piece'e.
Aynen öyle. Aklımı kitaptan uzaklaştırmam lazım.Vs konusunun ortasına atladık, heyecan arıyoruz bu ara sanırım.
Seninki yorum, eğer her savunma hamlesine k.haki dersek herkeste var demeliyiz ki herkeste var ama kayda değer değil belli ki Dof ve onun gibilerde dediğin gibi çok deği azıcık yani yok. Mangada k.haki kullandı kesin denebilecek bir sahnesi yok. Neyse Law ile k.haki arasında bir ilişki yok bunu demeye getirdim benK. Haki olmasa görmediği yerden gelen tekmeye nasıl koka basıyor? Var ama çok değil.
Law Cracker'i yener.
Kraker Dof'u yener.
Dof Law'ı yener.
Bayılıyorum One Piece'e.