Güç dengesi açık ara daha iyi. Karakter gelişimi diye bir kavram var. Savaşları daha iyi, kurgu başa baş gidiyor. Ben daha fazla zevk alıyorum şahsen.Çok iddialı oldu şaşırdım
Güç dengesi açık ara daha iyi. Karakter gelişimi diye bir kavram var. Savaşları daha iyi, kurgu başa baş gidiyor. Ben daha fazla zevk alıyorum şahsen.Çok iddialı oldu şaşırdım
Evreni çok ilgi çekici ve merak uyandıran bir seri.Karakterleri güzel tasarlanmış.Başta çizimler kötü fakat zamanla düzeliyor.Baya iyi bir seri.Nasıl bir seri? Yanıtlarınızı bekliyorum
Tamamını okumadım ama seri fena değil. Belki benim gibi ana karaktere uyuz olursan sevemeyebilirsin.Nasıl bir seri? Yanıtlarınızı bekliyorum
Bam'a uyuz olduğuna göre ilk sezondasın diye tahmin ediyorum.Tamamını okumadım ama seri fena değil. Belki benim gibi ana karaktere uyuz olursan sevemeyebilirsin.
One Piece'ten daha iyi bir seri.Nasıl bir seri? Yanıtlarınızı bekliyorum
Merakını arttıracak gizemler mevcut,Nasıl bir seri? Yanıtlarınızı bekliyorum
Manga. Animesi hem kötü hem de sadece manganın ilk sezonu.Sormayı unuttum da animesi izlenir mi yoksa direkt mangadan mi gideyim ?
Tren mevzusunda bırakmıştım.Bam'a uyuz olduğuna göre ilk sezondasın diye tahmin ediyorum.