Rak, duvarın kahramanlarından biri ile aynı soyda. Yani bu arc veya arc sonu kendi güçlü ırkı ile muhteşem bir power up almalı ki Eduran bile övüyordu. Koon'un olayı sevmedim. Power upları yakışmıyor. Mevcut yeteneklerine veri dünyası çalışması ekleyebilirdi. Ama WT'de onu eğitecek birkaç yüksek seviyeci vardır bence. Artık resmen Zahard ordusu ile savaşacaklar yani kuleye tırmanma falan yok. Eğitimlerle, savaş tecrübeleriyle Zahard'a yürüyecekler. Bir yerde 10 hatta 20-50 duruma göre bir eğitim almaları şart bence.
Rak'ın soyunun güçlerini açığa çıkartması uzadı bile, çoktan o işe el atılmalıydı. Hala mızrak sallıyor. Koon'u güçlendiricem diye saçmalattı iyice ya. Adamın rengi belli değil artık. Oturmuş bir şey yok. Orduyla karşılaşma için yine parça parça katlardan toplamalarla kavuşma olur. İlerler illa ki yani.
Urekin ortadan kalkmasi lazim bence bir şekilde.Zahardla denk nerdeyse adam.Phanta işin içine girebilir ilerde.
Urek'in karakterini idealist, iyi yürekli, yiğit delikanlı çizmiş bi defa adam. Müttefik eğilimli çizgisi var çizilen yolda. Genel tablo büyük savaşta Wolhaiksong'da komple dahil olabilir. Bu Zahard ordusunu çözemiyor ki insan, ha bire yeni takımlar, daha güçlüsü çıkıyor. Phanto'yu, Zahard'la muhattapsız direk Urek'le muhattap edip aradan çıkartabilir bi ihtimal. Yani genel dengede Urek ilginç bi rolde, ben de tam çözemiyorum nasıl yapacak.