Urek'in kendinden güçlü olduğunu biliyor gibiydi sanki.Kuralsızdan kuralsızada fark olduğu aşikar ayrıca.
Mesela Gustang Urek ile konuşurken kendi dengi olarak konuşuyordu. Hakeza Bam’a karşıda bu şekilde yaklaşırken Kurallılara böcek benzetmesi yapmıştı. Hatta Rachel’ide bu böcek sınıfına sokmuştu.(yanlış hatırlamıyorsam)
Zahard'ın prensleri diye geçen başarısız klonları veya oğulları diye düşünüyorum.Aklıma gelmişken yazıp sorayım dedim. Bu mühürlü savaşçılar mühürlenmeden önce Wangnan'a benzeyen biri onları ziyaret etmiş. Sorum şu o, Wangnan, Karaka bunlar kim?
Pişman olmayacaksın daha olan görmedimBaşladım bu seriye, bakalım artık ne olacak. 610 sayfa konuşulmaya değiyordur mutlaka. Zevkine güvenmek istiyorum kf ahalisi.
ilk sezonun başında soğursan normaldir. Çizim kalitesi baya güzelleşecek ve karakterler koca kafalı 9 yaşında çocuk kalmayacak merak etme.Başladım bu seriye, bakalım artık ne olacak. 610 sayfa konuşulmaya değiyordur mutlaka. Zevkine güvenmek istiyorum kf ahalisi.
Pişman olmayacaksın daha olan görmedim
150'ye falan geldim. Sevdim sayılır, gelişme kısmındayım. Teşekkürler.ilk sezonun başında soğursan normaldir. Çizim kalitesi baya güzelleşecek ve karakterler koca kafalı 9 yaşında çocuk kalmayacak merak etme.