Ah bu savaş arclarında geriden gelmek zor oluyor ya bir kez tartışınca da aksatıyorum forumu malesef. Animeye gelirsek bu webtoonlarla yaptıkları anlaşma biraz seri üretim odaklı gibi gözüküyor ama serinin özüne dokunmadıkları sürece öyle ya da böyle o karakterleri konuşurken, hareket ederken görmek güzel olacak.Ne demek sattı? @Elodin Yakıştıramadım ./ Animesini kim çıkaracak peki belli oldu mu? Gene Kore'den çıkıyorsa pek umudum yok ama Çin ya da Japon işiyse baya iyi olabilir.
@Raiden Evet savaşın odağı nihayetinde Baam olacak gibi Cheonhee de Baam'ı direk yeni Avcı olarak çağırdı tabi bu bir açıdan imparatorluğun Fug'ın rütbe sistemiyle çok ilgili olmamasından kaynaklanıyor ama aynı zamanda onu Karaka'dan çok da uzak görmediğine de işaret ediyor olabilir. Karaka da sonunda Yüksek Seviyeci ünvanını almış, garibim çok çekti ama sonunda oldu
Urek dahil olduğunda sadece Baam'ın değil diğer tüm yüksek seviyecilerin savaşları anlamını yitiriyor o yüzden ben de pek onun taraftarı değilim. Mesela ölüm Katında Garam, Yuri, Evan vs Hell Joe, White, Karaka bekliyordum ama sonunda Urek tek başına çözdü her şeyi, Baam'ın ufak katkısıyla.Bence de Baam tek başına savaşsın. Zaten onda bu potansiyel var. Adam sadece kendi gücüyle şu an bir seviyeciye kafa tutuyor, tabi saklı kattaki genç Zahard'a baktığımızda veya tahminen Urek daha erken zamanda bu seviyeye gelmişlerdir fakat Baam yeni yeni oyuna dahil oldu.
Urek bence Adori ile savaşabilir. İki ay silahı ile iyi mücadele çıkar. Yuri'nin yeşil silahı elinden alındıysa Adori almış olabilir. Adori olmazsa bir aile lideri olsun. Mesela Arie, öyle ya da böyle bu adamın tam gücünü görmek istiyorum.
Eğer Luslec savaşa katılacak olursa Zahard'ın bir aile liderini göndereceğinden bahsedildi eğer Urek ve dolayısıyla WHS savaşa dahil olursa bu sadece Adori ve onun 5 filosuyla kalmaz Aile liderlerinden Zahard'a net şekilde bağlı olanlar komple savaşa girer ki bu da 3 yeni avcıyla 2 filo savaşını çocuk oyununa çevirir.
Gustang'in piçliği sağolsun Zahard erken uyandı ve şu an Ay silahlarını toplamak çok zor olacaktır. Adori bayağı fanatik ve çok güçlü olduğundan onda olabilir dediğin gibi.
Garam da büyük tehlike altında şu an, Zahard Gustang'e güvendiğinden eskiden ölüm katında saklanabiliyordu şimdi Ölüm katına sadık güçlü biri gönderilmiştir.
Bir de geçen haftaki blog yazısı ilgimi çekmişti özür mahiyetinde onu da atıyım.
3. Sezon 53. Bölüm Blog Yazısı
Bu hafta, hikayeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Karaka ve Evankhell fütursuzca saldırıyor ama Kafes savaşa dahil olabilmiş değil.
Bu arada 4. Filo Yuva’nın duvarlarına arasına girebilmişti çünkü 1. Duvar müttefikler gelirken dört tarafa doğru ayrılıp açılmıştı. Bu kısmı bölüme eklemeyi düşünüyordum ama sonra anlaşılabilir olduğu ve gereksiz bilgiyi arttırmak istemediğim için çıkardım.
Her neyse Kafes ilk duvarın dışında kalmışken Khel Hellam’ı görüyoruz. Her statını en yükseğe kasmış bir karakter olmasına rağmen Zahard Ordusu karşısında işe yaramaz… Kafes’i bir flashback eşliğinde ilk duvarın içine gönderiyor. Aslında bu sahneyi planlarken çok dikkatli olmam gerekti çünkü önceden yaptığı gibi bir kişiyi değil de devasa olan Kafes’i ışınlıyor. Geçen bölümlerde duvarları çizerken yaptığım gibi çok fazla emek harcamam gerekti ve asistanlarımla üzerinde çok uğraştık. O sahneye çok fazla el emeği verildi o yüzden umarım ortaya çıkan sonuç güzel olmuştur.
Khel Hellam sağolsun Kafes ilk duvarı geçti ve büyük savaşa başlamak üzere. Sonda Lo Po Bia Branş Aile Lideri devasa bir kuşla birlikte önümüzde beliriyor. Sonraki bölüm dövüş başlayacakmış gibi duruyor.
Dev kuştan bahsetmişken neden Köpek Irkı için de dev bir köpek de olmadığı soruldu. İlk olarak çizmesi zor… ve eğer Yama bir köpeğe binseydi ilkel bir mağara adamı gibi gözükürdü. Ayrıca köpekleri Anima olmayan kişilere verseydim yalnızca onlarla beraber takılıyor olurlardı hehe. Aslında eğer Köpeklere Fısıldayan Adam (Kang Hyeong-wuk) gelip Köpek İnsanları eğitse bayağı ilgiç olurdu. Tabi onlara dokunduğu gibi ölürdü ama adam köpeklerin efendisi, belki de Animadır.
Haha bu garip muhabbeti burada keselim. Umarım önümüzdeki hafta Yuva’daki savaşın devamı ve Branş Liderine nasıl karşı koyacakları hakkında heyecanlısınızdır ^^
Her zaman beklentilerimin altına kalıyorum ama bu arc gibi hayal gücümden sürekli yeni şeyler türetmem gereken kısımlarda karşıma beklediğimden çok daha fazla engel çıkıyor. Daha iyisini yapabilmeyi isterdim. Eğer siz okuyucularım serimi okumaktan keyif alıyor iseniz ve eksiklerimi kapatırken bana destek olursanız çok müteşekkir olurum.
Bu Haftanın Hastalığı Köşesinde: ilaç aldığımda öksürüğüm kesiliyor ama içmediğimdeyse hemen geri geliyor. Kronik öksürüğün tedavisi meşakkatli. Her biriniz lütfen kendinize dikkat edin ve sağlıklı kalın. Şükür ki semptomlarım Corona’yla alakalı değil.
Neyse, ülkemiz bu mevsim sorunlarla boğuşuyor olsa da umarım güzel ve sağlıklı bir hafta geçirirsiniz. Önümüzdeki hafta Yama ve Baam’ın kaotik savaş alanındaki zor karşılaşmalarıyla geri döneceğim.
Teşekkürler!
Sağlıcakla kalın!
Son düzenleme: