Üstadım xian ni diye bir seri izi okuyordum çeviriniz falan güzel elinize sağlıkTabii ki, olur.
Aynen. Bir kaç ay ara vereyim, birikir okurum dedim. Toontr kapanmış. Sıfırdan okumaya başladım, 319. bölüme geldim. Bir kaç gün ara verdim. Bi baktım Webtoonmatik'te kapanmış. Daha önceden de Puzmoss vardı, o da yok.
Bölümler gelmeye başlayınca buraya link atacağım. \o/Grup adı vermek yanlış değilse, rain drop, çevirmen sıkıntısı vardı ben üstlendim. Bu hafta sonuna kadar çevirisi biter. Sonrası editörün boş zamanlarına bağlı ama kısa sürede güncelleriz sanırım.
Link atmak yasak değil. Sitede bir sakınca olmadığı sürece.Bölümler gelmeye başlayınca buraya link atacağım. \o/
Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur...
Şimdiden teşekkürler.. Yalnız, sıfırdan mı çeviriyorsunuz?Bölümler gelmeye başlayınca buraya link atacağım. \o/
Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur...
Bilgi için teşekkürler, dediğiniz gibi olmuş. Ancak hâlâ istediğimiz bölümü seçemiyoruz, adres çubuğuna yazmamız lazım ve "önceki bölüm" yerine "sonraki bölüm" yazıyor yine. İdare etmek lazımWebtoonmatik kapanmadı isim değiştirdiler, webtoonizm domainine geçtiler.