En yakin webtoonmatik diye bir site var.
Ben indiremiyorum en kotusu bu..
Onun da çevirisine çok kötü diyorlar. O yüzden hiç bakmadım.En yakin webtoonmatik diye bir site var.
Saygı yerine küfür görünce adamlar pes etti kazançsız çeviriye haliyleŞu serinin güncel çevirisi ne zaman olacak merak ediyorum. İyi kötü çeviren bir toontr vardı, o da kapanmış. Saçma sapan serileri çeviriyorlar, bu seri boşta kalıyor. İnanılmaz.
15 günde 1, arada ayda 1 bölüm veriyorlar zaten bıraksınlar. Bu işi düzgün yapacakların çevirmesi daha iyi.Saygı yerine küfür görünce adamlar pes etti kazançsız çeviriye haliyle
Olayı bilmediğim için bir şey diyemem.Saygı yerine küfür görünce adamlar pes etti kazançsız çeviriye haliyle
Örnek yukarıdaki arkadaşOlayı bilmediğim için bir şey diyemem.
Kim küfür etmiş la? Bir de örnek yukarıda ki arkadaş yazmışsın utanmadan boş yapma.Örnek yukarıdaki arkadaş
Haklısın hocam. Hayırlısı olsun.Kim küfür etmiş la? Bir de örnek yukarıda ki arkadaş yazmışsın utanmadan boş yapma.
Adamlar en son bölümü ne zaman verdiler? Ekim 30 da vermişler sonra? Ondan önce yine bir kaç bölüm verilmiş arada dünya kadar ara var.
Hani 2 hafta vermezsin sonra 2 bölüm verirsin, adamlarda böyle bir şey de yok. Adamlar 15~20 gün bölüm vermiyor sonra 1 bölüm veriyor. Bir şey deyince de küfür mü kabul ediyorlar onlar küfür yememişler böyle deyip bıraktılarsa.
Biraksinlar zaten yok seriyi biz ceviriyoruz başkası çeviremez falan sen çeviriyon mu gerçekten? Ayda bir iki bölüm vermek çevirme oluyorsa birak çevirme yani, en iyisini yapmışlar onlar da kendilerini görmüş demek ki.