Push no jutsu > talk no jutsuFinalleri hep zirve yapıyor. Kaç tane final yaptıysa.
Push no jutsu > talk no jutsuFinalleri hep zirve yapıyor. Kaç tane final yaptıysa.
Bana özelden orta seviye iki tog sorusu atsana.Push no jutsu > talk no jutsu
Soru şeklinde düşünmemiştim bilgileri hiç. Wikiye bakıp cevaplanacak şeyler geliyor aklıma sadece.Bana özelden orta seviye iki tog sorusu atsana.
Bana soracağın şeyleri başkasından mı istiyorsun lan? Rezilliğin de bu kadarıBana özelden orta seviye iki tog sorusu atsana.
Merak etme özel hazırlıyorum da beyin fırtınası iyidir.Bana soracağın şeyleri başkasından mı istiyorsun lan? Rezilliğin de bu kadarı
Seriyi bir defa okudum la bu kadar sey yapacagini bileydim bir defa daha okurdum. Bunun disinda bir de kolay soracam diyordun. Çapsizlikta zirvesin heeMerak etme özel hazırlıyorum da beyin fırtınası iyidir.
Ondan her şey beklerim fakat 7 soru soracak 5 tanesini yazacam profilini alicam 1 haftalik. Parantez içine de "TOG'u bana öğreten Sir Crocodile'dir" yazdiracağim çok kaşındı.Valla Daredewill'in gösterdi soruları. Onları cevaplamak için Ashul Edwaru'nun kitabını ezberlemek ya da 10 aile çocuğu olup özel okula gitmek lazım kolay gelsin @Sir Crocodile
Ekstra kağıt istemen gerekir muhtemelen bir de.
Gözün korkmasın lan abartmıyorum merak etme, hem soruları buraya da atarım. Millet gayet rahat cevaplar.Seriyi bir defa okudum la bu kadar sey yapacagini bileydim bir defa daha okurdum. Bunun disinda bir de kolay soracam diyordun. Çapsizlikta zirvesin hee
Ondan her şey beklerim fakat 7 soru soracak 5 tanesini yazacam profilini alicam 1 haftalik. Parantez içine de "TOG'u bana öğreten Sir Crocodile'dir" yazdiracağim çok kaşındı.