2. sezon uzadı bayağı, Gizli Kat arcının başında yarıyı geçtiğimizi doğrulamıştı Siu. Bir noktada sezonun bitmesi ve zaman atlaması olması kaçınılmaz gibi bir şey. Adamlar 4 yıldır 10 kat tırmandı yaklaşık bu hızla gitse serinin sonunu torunlarımız, Siu'nun torunundan okurdu
Jinsung'un dediği gibi Maschenny boyunu aşan işlere kalkışıyor gibi geliyor bana. Ama aynı zamanda da aklına eseni yapacak bir karakter değil, işlerin nereye varacağıyla ilgili azçok bir fikri vardır en azından.
Zamanında Gizli kata gidip Eduan'ın gençliğiyle buluşması gizli tarihi bilmesi anlamına geliyor. Yine de bana sanki Zahard'ın elinde bir piyonmuş gibi izlenim uyandırdı. Büyük bir savaş dileği ve yaptıkları ortalığı karıştırabilir ama sonunda düşmanlar deliklerinden çıkmış, hainler kendini belli etmişken Zahard bir bahar temizliği yaparsa şaşırmam belki birkaç bin yılda bir temizlik oluyordur bu daha kapsamlısı olur.
Şu an beni asıl merak içerisinde bırakan histerik Maschenny değil Gustang. Bir bilezik nelere mal oldu, adam kaplumbağa gibi evini sırtlayıp kaçmış, Serçeparmakvari bir karakter bu kadar kendini ortaya çıkarmamalıydı.
Fug'ın antiklerine gelirsek.. nihai amaçları Zahard'ı ve 10 aileliderlerini öldürmek. Yani eğer aile liderleri ölür veya kontrat yaptıkları Gardiyan ölürse onların soyundan gelenler de güçlerinin önemli bir bölümünü kaybetmesi lazım mantık açısından.
Dolayısıyla Fug ve 10 aile arasında yakın ilişkiler beklemiyorum Gustang hariç. Evankhell örneğindeki gibi Antiğin soyundan gelenler, lanetliler falan daha ağır basacaktır o tarafta. Karaka'nın adamlara bak, sirkten kopup gelmişler
He is also one of the Koon Family branches that can use one of the ultimate spear technique's known as "Maschenny Style: Lightning Spear", developed by
Maschenny Zahard
Bir de çok öenmli bir şey değil ama Maschenny ortalıktayken aklıma geldi. Yukarıda bahsedilen aslında prenses olan Maschenny değil, Eduan'ın karısı ve prensesle Ran'ın annesi olan Koon Maschenny.Troll yazarımız kıza annesinin ismini vermiş ve Koon Aile arcnını da sürekli geriye attığı için kaynadı gitti herhalde.
Koon ailesinde Maschenny dalı dendiğinde eğer ''bir prenses çocuk sahibi olamıyorsa nasıl aile içi dal var teknik geçiyor?'' falan diye düşünüyorsanız cevap bu.