@RocheFelix Mükemmel yerleri yakalamışsın, kadere çok değindiler ama teraziyi parçalama kısmı baya kafa karıştırıcı. Birde verinin söylediği en önemli şey içimde
''Kralın Kaderi'' olduğunu öğrenmiştim. isteyip istememem önemsizdi diyor ya en önemli nokta bence bu. O bileklik neyin anahtarı olabilir ben fiziksel bir zayıflıktan ziyade katın gardiyanına ulaşılacak bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Urek Mazino kuralsız olarak isterse 134. katın testini gardiyandan talep edebilir diğer 10 aile de bunu yapabilir ama denememişler ya da engel olan bir şey var. O bileklik onun yolunu açıyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Veri Zahard hiçbir şeyden korkmazken asıl zahard'ın korkuyor olması bunu verinin söylemesi. Zahard neyden korkabilir ki, kehanet falan taktığını düşünmüyorum. Zahard'ın kaderci olması bile ilginç onu değiştirecek yol araması için bir şeyleri görmesi lazım.
Arie Hon 10 seferde de yenilip hizmetkarı olmuş tabi bu bariz fark var demek değil, 10 kere meydan okuması bile bence bir mesaj veriyor, aradaki farkı 1 seferde görmemiş. Belki Zahard yüzde yüz vermemiştir kendini ama bence Zahard 90 ise Arie Hon 85 eder. Bu arada neden tek Zahard'ın adı ya da soy adı yok. Dışarda çok geniş yerlerden geldiğini söylüyor ya, dağcı avare gezen tipleri anımsatıyor bana, belki de 12 kuralsızla dışarda tek tek tanışıp onları birleştirip kuleye götüren kendisidir hatta büyük ihtimal öyledir.
Enryu'nun Zahard'ı öldürme veya öldürmeme gibi seçeneğinin olduğunu düşünmüyorum. Arlen dışarıdaki tanrıdan Baam ile ilgili istekte bulundu gibi geliyor. Enryu'nun gücü yetmezse tanrı kendi gelirdi ama sanki hikayeye müdahale etmesi sınırlı gibi.
Genç Zahard'ın en çok kullandığı kelime macera ve kral tohumu, ikisi içinde çelişki gibi. Kral olan maceraya çıkamaz macera isteyen durup kral olamaz.
ellerine sağlık.