Işin ucunda para olunca mecbur kalıyorlar.Shounen sanırım çok satıyor. Fan o bu derken ne karakterler ölüyor ne de mantık kalıyor.
Işin ucunda para olunca mecbur kalıyorlar.Shounen sanırım çok satıyor. Fan o bu derken ne karakterler ölüyor ne de mantık kalıyor.
Got'da çatır çatır öldüler o da dehşet para kaldırıyor. Doğru zamanda iyi ölüm sağlanırsa seriye daha çok bağlanır. 14 yaşındaki çocuklar dünyadan o kadar da habersiz değil, gayet acımasızlar. Hatsu'yu Prenses harcasa güzel olurdu.Işin ucunda para olunca mecbur kalıyorlar.
Got kurgu olarak şaheser zaten.Ne kadar son iki kitapta konuyu içinden çıkılmaz hale getirse de yine de çok sağlam o konuda.Got'da çatır çatır öldüler o da dehşet para kaldırıyor. Doğru zamanda iyi ölüm sağlanırsa seriye daha çok bağlanır. 14 yaşındaki çocuklar dünyadan o kadar da habersiz değil, gayet acımasızlar. Hatsu'yu Prenses harcasa güzel olurdu.
Hatsu'yu öldürmeyi planlamış sağ kolun şeytanına ama yapamamış. Ben olsam ikiz prenseslere yem yapardım. Karakter harcamaktan korkmasalar acayip iyi olcak ama işte yapamıyor.Got kurgu olarak şaheser zaten.Ne kadar son iki kitapta konuyu içinden çıkılmaz hale getirse de yine de çok sağlam o konuda.
Akraptor ve prensin ölümleri dışında Togda hatırladığım ölüm yok.Olursa bir de Jinsung Ha Reyiz işte.
baam ölür Leesoo ölmezHatsu iyi karakter seviyorum ben onu o kalsın. Minseng'i, Wangnan'ı falan harcasın Yinwha da ölebilir Tangsuyuk takımının hepsi ölse üzülmem lan aslında Kesmedi mi bi de Leesoo patlatsın
Leesoo çok yaşamaz A.A öldürür yakında onubaam ölür Leesoo ölmez
Haddine değil.Akıllı olsun.Leesoo çok yaşamaz A.A öldürür yakında onu
Valla horozun tavuğu kovaladığı gibi nerede görse kovalıyor bir gün severken öldürecek onuHaddine değil.Akıllı olsun.
Got kurgu olarak şaheser zaten.Ne kadar son iki kitapta konuyu içinden çıkılmaz hale getirse de yine de çok sağlam o konuda.
Akraptor ve prensin ölümleri dışında Togda hatırladığım ölüm yok.Olursa bir de Jinsung Ha Reyiz işte.