Rachel ölemez ölmesi teklif dahi edilemez o ölürse Baam'da ölür Romeo ve Julliet misalibende 177.bölümdeyim rachela sövdüğüm kadar kimseye sövmedim sonradan ne olur bilmiyorumda keşke ölse
Rachel ölemez ölmesi teklif dahi edilemez o ölürse Baam'da ölür Romeo ve Julliet misalibende 177.bölümdeyim rachela sövdüğüm kadar kimseye sövmedim sonradan ne olur bilmiyorumda keşke ölse
One Piece spoilerında isteyenler tadımlık bir şeyler görüp birkaç saat en geç bir gün sonra yeni bölümü okuyor. ToG'da 3 hafta sonraki bölüm tam olarak çıkıyor. Ona bakan ana başlığa yazmıyor bölüm çıktığında. Bu da diğerlerini de okumaya zorluyor. Sonuç olarak çoğu kişinin raw ve Cletus'un kişisel çevirisinden okuduğu bir seri haline geliyor. Başlık olmazsa bakan az çok yine bakar, kaynağın neresi olduğu belli. Ama her şeyi tartışıp bitirmez. Gelin hep beraber İngilizce günceli takip edelim yanında blog yazısını da okuyabilirizÖn gösterim ve tartışma başlığını kaldırınca öngösterimler yayınlanmamış mı oluyor. Bunları merak edenler nereden bilgi alacak yada tartışacak, yanlış bilmiyosam başka türkçe forumda yok.
Bence başlık kaldırılmamalı, One Piece spoiler başlıklarının kaldırılmadığı gibi.
Op spoilerı bunda yayınlananlarla karşılaştırılamaz 2 resim 2 diyalog yayınlıyorlar orada bunda ise direk 3 bölüm veriyor. Ben kaldırılsın dedim ama çoğunluk kalkmasın derse de yapacak bir şey yok elden geldiğince bakmamaya çalışacağızÖn gösterim ve tartışma başlığını kaldırınca öngösterimler yayınlanmamış mı oluyor. Bunları merak edenler nereden bilgi alacak yada tartışacak, yanlış bilmiyosam başka türkçe forumda yok.
Bence başlık kaldırılmamalı, One Piece spoiler başlıklarının kaldırılmadığı gibi.
Hangi bilgilerden bahsediyorsun bilmiyorum ama bazen referansları takip ettiğimde Siu nun twit çevirilerine falan ulaşıyorum. Ayrıca fancafe soru cevapları gibi şeyler var. Fancafe buluşmaları a falan katılıyor belki orada birseyler söylüyordur. Heryerden bilgi yağıyor yani.Bunları kast etmedim ya, bazen alakasız acayip bilgiler oluyor, onları mangadan anlayıp çıkaran varsa helal olsun.
Raw i çıkmış naver de var. Çeviriye alakalı bir sıkıntı çıkmıştır belki ama neden haftaya ertelendi onu anlamadım.E bu hafta bölüm yokmuş. Hiç beklemediğim bi şeydi bu ön gösterim olduğu halde bölüm neden çıkmaz ki
Öyledir o zaman wiki baya bilgi yüklü oluyor.Hangi bilgilerden bahsediyorsun bilmiyorum ama bazen referansları takip ettiğimde Siu nun twit çevirilerine falan ulaşıyorum. Ayrıca fancafe soru cevapları gibi şeyler var. Fancafe buluşmaları a falan katılıyor belki orada birseyler söylüyordur. Heryerden bilgi yağıyor yani.