Labsente
Ben Phat'ın Kader yazması ile ilgili olduğunu düşünüyorum. anladığım kadarı ile phat'ın kader yazması için belli şartları yerine getirmesi gerekiyor ve bu çerçeve de gerçekliği bir nebze değiştirebiliyor. Yani kendi bölgesinin tanrısı oluyor. Bir şekilde Arlen'le karşılaştı ve onunla bir anlaşma imzaladı ve bunun karşılığında Phat, Baam'a bir kader yazdı ve dirildi. Ama kaderi yazması için kuleyi kendi bölgesi yapması gerekiyordu girdi kendi bölgesi yaptı ve bu sırada kule'nin kralı ile karşılaştı ve orada onun kaderiyle Baam'ın kaderi birleştirdi, yavrum yuri'de bu kaderden nasibini aldı.Ben matrix gibi düşündüm biraz, bekleneni vermezler. İlk başta İsa'dan yola çıkmıştır belki ama değiştirebilir. Fug olsun Rachel olsun Baam'a şeytan gözüyle bakanlar var.
Asıl soru Baam ne zaman dirildi, Rachel bile Arlen'i şahsen tanıyor gibi konuştu. Bunlar çok yaşlı kişiler o zaman, kimsenin olmadığı yerde ne yapıyorlardı. Arlen nereye gitti? Baam ne kadar bekledi, kuleyi dağıtması için veya başka bir şey için neden harekete geçmediler? Çocuğunun bu işlere buluşmasını mı istemedi, Baam'ın kendi oğlunun artık farklı bir varlık olduğunu düşünüp terk mi etti? Bin tane soru var.
Hadi beyin fırtınası yapalım.
Bence Baam'ın hayatı kule ile bağlantılı yani kulenin bittiği yerde Baam'ın hayatı da bitiyor. Bu yüzden Baam'ın Zahard'ı yenip kulenin son katını açacak ve kuleyi özgürleştirecek ama kaderi dolduğu için ölecek. Belki geçmişte bir benzer kader Zahard içinde yazılmıştır ama Zahard ölmekten korktuğu için kuleyi kapatmıştır.