Baam Yuri'nin kan çıkar lan gaza geldim zaten!!!
Yapma ferit, Yuri Baam'a Milf olur yapma..Baam Yuri'nin kan çıkar lan gaza geldim zaten!!!
Yaş dediğimiz sadece bir sayı tamam mı :SYapma ferit, Yuri Baam'a Milf olur yapma..
son bölümün özetini söylemiştim thosy resimlere bakıyorum ancaNerenin özetini istiyorsun? Son bölüm mü? Hangi kılıçtan bahsediyorsun? Kılıç dediğin Black March mı? Ne istediğini tam anlayamadım.
300-500'de baya fark be ferit Hwa-Ryun Baama farklı bir türde ihtiyacı var diyelim ama Ana Karakterin nazik ve beyefendi olması etkisi serideki hanımefendilerinin kendisine aşık olmasına sebep oluyor Baama aşk lazım olursa Hwa-Ryun aşığıda olur,güzin ablası da öyle bir ilişkileri var gibi.Yaş dediğimiz sadece bir sayı tamam mı :S
O silah kılıç değil, türkçede ne diye geçiyor tam bilmiyorum ben de. Onu veren kişi prenses Yuri Zahard. http://towerofgod.wikia.com/wiki/Ha_Yuri_Zahardson bölümün demiştim thosy
evet evet black march demiştim girişte veriyorya ilk katta ondan bahsediyorum
Hwa-Ryun Baama farklı bir türde ihtiyacı var diyelim ama Ana Karakterin nazik ve beyefendi olması etkisi serideki hanımefendilerinin kendisine aşık olmasına sebep oluyor Baama aşk lazım olursa Hwa-Ryun aşığıda olur,güzin ablası da öyle bir ilişkileri var gibi.
Hwa-Ryun'un amacını tam bilmiyoruz ama Baam'ın güçlenmesini ve Zahardı öldürmesi istediğini yönünde tahmin ediyoruz. Rachela karşı hissettiği minnet,sevgi,aşk veya herneyse önünde bir engel olmaya başladığı zaman ki olacaktır. Rehberimiz devreye girecektir Baam'dan kulede bir tane var amacı neyse Baam'a kesinlikle ihtiyacı var. Yol üstünde gözünde amacı için kullanacağı bir ''şey'' olmaktan aşık olacağı/olduğu kişide olmuş olabilir ama salak değil gereksizce Baam'ı kendine aşık etmekten çok ''kalbime gömerim o zaman'' tribinde bana göre.
Böyle güzin abla ilişkisi mi olur?