Çıkartma çok dandik durmaz mı? Renk ayarını tuttursak yapılır müsait olacak zaman bulabilirsem sorayım bi merak ettim.Yaptırırsanız alırım 2 tane ya. Bunların çıkartmaları yok mu acaba, kapşona yapıştıralım daha ucuz olur.
Çıkartma çok dandik durmaz mı? Renk ayarını tuttursak yapılır müsait olacak zaman bulabilirsem sorayım bi merak ettim.Yaptırırsanız alırım 2 tane ya. Bunların çıkartmaları yok mu acaba, kapşona yapıştıralım daha ucuz olur.
Hangi katta olduğu belli değil ki, belkide yakın bir yerlerdeydi.Bayadır forumu takip etmiyordum, 275. sayfadan beri okuyorum ve baya konuşma dönmüş. Güzel oluyor böyle okumak.
Bazı arkadaşlar Baam'ın kuleye girdiğini Yuri'ye kimin haber verdiğini sormuş ama benim asıl aklıma takılan Yuri'nin nasıl o kadar hızlı 1. kata geldiği. Baam kuleye girdikten toplasan 10 veya 15 dakika sonra Yuri 1. kata geldi.
15 dakika içinde haber alıpta 1. kata nasıl geldi bu kız. Hatırlarsanız 2. kata çıkmaları günler sürmüştü. Ne kadar kestirmeden gelirse gelsin Baam'a yetişmesi mümkün değildi. Yoksa buna haber verilen Kuralsız Rachel'mıydı? Eachel diye geldi Baam'ı mı buldu desek, o bile o kadar kosa sürede olmaz.
@Elodin
Rephelista dediğin gibi herşeyin arkasındaki kişi çıkarsa hikaye bence çok saçma olur. Trilyonlarca insanın yaşadığı kulede önemli her şeyin arkasında bu kızon çıkması çok ucuz bir hikaye olur.
O zaman işte tutarsızlık olur.Neden sürekli baam'ın; zahard'ın, enryu'nun, phanto'nun ya da prenseslerden birinin oğlu çıkmasını istiyorsunuz. Yabancı forumlarda da hep böyle. Klon diyen bile var. Şahsen baamın gücünün 10 ailedekiler gibi güçlerinin yöneticiden veya bir kuralsızdan gelmesini istemiyorum.
kuralsız onlar.Ona bakarsak zahard kuleye girmeden de öyle alalade biriydi. Enryuu, phnata, urek de keza. Adamlar kendi potansiyelleriyle bir yere gelmiş. Baam niye gelmesin. İllaki güçlü birinin soyundan gelmesi mi gerekiyor.