Seri kitap gibi mükemmel evren falan denmiş de, karakterleri bu kadar tekdüze ve basit iken o biraz zor. Serideki en kaliteli karakter Rachel sanırım, o da en nefret edilen.
Baam hakkında çok çeşitli söylentiler var. Hatta Enryu veya Phanta olduğu falan bile söyleniyor. Ama senin dediğin konusunda Baam ı dışarı nasıl gönderiyorlar burada sıkıntı var.Daha önce yazan muhakkak olmuştur. Ama bugün biraz wikiye biraz bölümlere bakınırken aklıma geldi. Baam acaba Enryu`nun soyundan geliyor olabilir mi? Enryu, gardiyanla olan dövüşünün ardından yorgun düşer ve Baam`ı yaratıp kendi gücünü veya kendisini Baam`ın içine mühürler. Bu olayın ardından Baam bulunur ve Zahard`a verilir Zahard da Baam`ı kulenin dışında bir mağaraya mühürler. Yanılmıyorsam Baam`ın mağarasında Zahard sembolü vardı. Bunun olması veya Baam`ın kendi hakkında 43. katta bilgiler edineceği falan düşünmesi buradan geliyordur.
Ellerine sağlık...
İyisin iyi, birazdan okurum
Zahard`ın parçalara böldürdüğü anahtar kulenin girişi dahil her kapıyı açıyor olabilir. Belki de insanlar artık o anahtar olmadığı için kulenin dışına çıkamıyor.Baam hakkında çok çeşitli söylentiler var. Hatta Enryu veya Phanta olduğu falan bile söyleniyor. Ama senin dediğin konusunda Baam ı dışarı nasıl gönderiyorlar burada sıkıntı var.
Ben o anahtar konusunu üst katın kapısını açan anahtar olarak algıladım komple kulenin kapılarını açabildiğini sanmıyorum. (Zaten anahtar kısmını pek kavrayamadım kuralsızlara etkisi var mı falan diye )Zahard`ın parçalara böldürdüğü anahtar kulenin girişi dahil her kapıyı açıyor olabilir. Belki de insanlar artık o anahtar olmadığı için kulenin dışına çıkamıyor.
Eline sağlık.
aa mop.Seri kitap gibi mükemmel evren falan denmiş de, karakterleri bu kadar tekdüze ve basit iken o biraz zor. Serideki en kaliteli karakter Rachel sanırım, o da en nefret edilen.