Ben niye ısrarla karşı çıkıyorum onu da söyleyim. 10 aile Zahard veya Wing tree Fug liderlerine eş değer olacak bir gücü serinin başlarında böyle pasif görmeyiz gibi geliyor.
O eski adamlara amiral dersem Jisung kor eder. Sırada belki biri 29 diğeri 30 olsa da arada uçurum vardır güç olarak. Şurayı sonradan yazdıydım.
O kadar eskiyse olabilir ama o kadar eski olması lazım.
Ama şöyle bir sıkıntı var o zaman bu adamın sevdiğini kim satacak? Yani o kadar değerli biri değilmiş. Torun falan olsa ailesi el üstünde tutardı. Dahi olduğuna lafım yok. Adamın sevdiğini satıyorlar o da o şubeyi katlediyor, büyük ihtimal sonrada Fug'a katılıyor. Tarihin başından beri olan biri olsa başına böyle şeyler gelmezdi.
Ben zaten çocuğu ya da torunu gibi diyorum. Direk torunu ya da çocuğu olduğunu düşün. Aynı sırada 10 Ulu Aile ve Zahard'ın kurduğu sistemin ya da direk onlarının etkisi sonucu sevdiğini kişinin satıldığını düşün. Bu onları yıkmak için bir takım kişilerle bilrikte FUG'u kurmasına yol açmış bile olabilir. Ben burda direk olarak soyundan gelse bile el üstünde tuttuklarını görmedim. Görmüyor muyuz zaten? Koon ve Ran'ın halini? Babalarını sevdikleri söylenemez. Yani direk kurduğun ilişki olmayabilir aralarında. Aileden diye el üstünde tutmuyorlar. El üstünde tutulanlarda genellikle kadınlar oluyor. Çünkü Zahard Prensesi olmaları ailenin otoritesini artıran bir şeymiş. Direk sıralamasıyla alakası olmayabilir olayın.
FUG'un tanrısı seviyesinde değildir zaten. İlk 15'te felan. Ama onun dostlarından biri olabilir. Urek ve Baek gibi düşün.(4. ve 9. sıradalar.)
FUG'un tanrısı seviyesinde değildir zaten. İlk 15'te felan. Ama onun dostlarından biri olabilir. Urek ve Baek gibi düşün.(4. ve 9. sıradalar.)