Adamın ilk 100 de zaten bırakta hoca olsun. İlk 30 olsa üstüne basa basa söylenirdi. İlk 100 genel tabir ama dediğin gibi Fug'un lideri var ve 15. sırada bu adam 15. diye söyleniyorsa diğeri de misa 27. sırada diye üstüne basarlardı. Sırası gücünü de tam yansıtmayabilir ayrıca, çünkü 10 aile üyelerini öldüren biriymiş, bu da sırasını çokça yükseltir haliyle. Karaka Karaka diyordum ama yalan oldu.Kütüphanede konusu var. Aynı sırada da olabiliyor bazı kişiler. Zaten ilk 6'yı biliyoruz. Bazı yerlerde 10 ulu aileden önde olan Kuralsız olmayan kişilerde olabiliyor. Baek Ryun onlardan biri. Wing Tree'nin kurucusu 9. sırada. Fug'un başı da 15. sırada. 10 ulu aileden neredeyse yarısından fazlasından daha üst sırada. Yine Zahard'ın bir kaç prensesi ve bazı kimselerle birlikte ilk 30 bellidir. Bence Jinsung'ta bunların içindedir.
Zaten Karaka'nın bile karşısına alamadığı bir isim bu Jinsung. Karaka'nın da hocası aynı anda. Bu adam Yuri'yi karşısına alıyor. Tamam beklediğinden güçlü çıktı. Ama Jinsung için sen tam bir canavarsın gibi bir şey diyordu. Bana göre Jinsung Yuri'den her türlü öndedir. Zaten öncesinde de söyledi bir notta. İkiside Ha ailesinden. Ama Yuri'ye göre çok daha önde demişti geçen okuduğum sıra SİU notunda görmüştüm.
Fug'un içinde yazana bak.
1-) İlk olarak;Luslec gibi 10 Ulu Aile çağında ortaya çıkanlardır. Onlar Antik Tanrılar olarak bilinir.
2-) İkincisi;FUG tamamen karanlığa gömülmüş bir güç haline geldiğinde birkez daha Kulede yaşıyanların onların isimlerini tekrar hatırlamasını sağlayanlar.
3-) Üçüncüsü;Şu anda aktif olan Avcılar -şimdiki nesil-
Karaka 3. nesil oluyor. Fug'un lideri gibi antik tanrı diye bilinen adamlar Jisung dan her türlü güçlüdür. Jisung 2. tip gibi duruyor.